Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha a Johnny Bravo valódi élő személy lenne, mennyire menne jól neki a csajozás?
Talán emlékeztek még rá - ő volt az a nagy cool tipikus 90-es évek menőcsávója, gyurma alkattal, izompolóban, bezselézett hajjal és nonstop napszemüvegben (még abban is aludt)
Ikonikus tánc: [link]
Na, ő volt az akit mindig levertek a csajok a műsorban, vagy elég durván elhajtották - ez nyíván jó poén volt a műsorba, betegre röhögtük magunkat rajta, de vajon ha élő személy lenne, akkor mennyire lenne sikeres a csajoknál? Én arra tippelek, hogy nagyon is.
Ilyen dumái vannak (angol)
Szemérmetlen és nem riad vissza egy gyors riposzttól:
Optimista és van önbizalma, határozott jellem:
Látszik, hogy tisztában van a saját külső előnyeivel, és mindig imponál a hölgyeknek:
Totál ellentétje Jon Arbuckle:
Aki viszont a képregényben is, és élőben is lúzer lenne. Persze összehozták a (spanyol kisebbségi?) Liz-el, mert már nagyon szánalmas volt.
De vajon a jó öreg Johnny hogyan teljesíteni ha élő személy lenne?
#1 Miért?
Amúgy külön kiemelendő, hogy bár sok lúzer tulajdonsága van (az anyjával lakik 30-hoz közel, a barátai egy geek és egy kislány, az anyja régi plédjét őrizgeti) mégis jól adja a menőarcot.
Amúgy RokkerZsoltti is hasonló figura.
Miért uszimpatikus a számodra?
"Látszik, hogy tisztában van a saját külső előnyeivel, és mindig imponál a hölgyeknek."
Ez nem helyén való és a példa sem. Nem a lánynak mondja, hogy szépek a szemei, hanem a saját szemei szépségéről beszél.
Valszeg lenne csaja, egyszerre több is és sűrűn váltaná őket. Kár hogy kihagyja a lábnapot.
Szerintem Johnny Bravonak a mesében sincs fogalma a nőkről, sosem sikeres, mindenki elhajtja, felpofozza, hiába menő manó.
Szerintem az életben jól reprezentálná, amit tapasztalnak a férfiak, hogy azért, mert egy idétlen hülyeként viselkedsz, még nem kellesz a nőknek...
De Jon Arbuckle-t ugyanaúgy elhajtják, pedig ő nem menősködik.
De amúgy, ha ő se, a tökéletes külsejével "határozottságával", nem tutyimutyiságával sem, akkor mégis ki...?
Egy csomó figura van akik azért "sikeresek", mert elő van adva, hpgy mekkora manager-vállakozó menőfigurák meg felsőkategóriás kocsi meg ilyesmik...
Rokker Zsolti???
XDXDXDXDXDXD
Lúzerek mind a ketten.
Miért örültem, hogy felpofozták? Amiért örültem, mikor Voldemort megdöglött. Mert ezt érdemelték.
A való életben Johnny Bravo a gyakorin írni ki kérdéseket arról, hogy mekkora r1banc az összes nő, és a Margit-szigetre járna recskázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!