Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire hasznosak ezek az internetes társkeresők?
Figyelt kérdés
A normálisabbak ezeken keresnek párt ? Mennyi az esély rá,hogy nem csak egy egy éjszakás kaland lesz hanem szerelem és több is ? Személy szerint kint az utcán pl.pláza,kávézók,bevásárló központok stb... helyeken csajoztam ,de egyikkel sem volt még olyan,hogy szerelem ! Lefeküdtünk 1-szer és kész mindenki ment a maga útjára . Ha regisztrálok egy ilyenre nagyobb az esély,hogy megtalálom életem szerelmét vagy ha nem is több lesz mint egy numera ?2016. febr. 13. 09:19
1/7 anonim válasza:
Nekem es tobb embernek is a kornyezetembol bejott a dolog.. ;) Probald ki mit veszithetsz? ;) Persze ott is biztos rengeteg hulye csaj van(mert pasi igen), mint kint az utcan,de vannak normalisak is. Hajra!Proba szerencse!
2/7 anonim válasza:
pl mielőtt lefeküdnél vele, ismerd meg... és akkor nem lesz egyéjszakás kaland!
3/7 anonim válasza:
Ahhoz, hogy a nők válaszra méltassanak egy netes társkeresőn, minimum úgy kell kinézned, mint egy görög isten. Ha ez megvan, akkor tudom ajánlani, egyébként csak időpocsékolás.
4/7 anonim válasza:
6 év alatt semmi nem jött össze onnan, pedig nem 1 levelet küldtem el, és nem is a neten található csajozós szövegeket küldözgettem.
Szóval az életben van egy szint a nőknél, na ez a neten az élt+10szinjén kezdődik.
5/7 anonim válasza:
Nagyon hasznosak. Azért is hozták létre őket, hogy hasznot hajtsanak. :-))
Viccet félretéve, ha szerelmet keresel, azt ne ott reméld megtalálni. Ott lehet csajozni, ha jó a stílusod, lehengerlő a szöveged, és mindig tudsz valami meglepővel indítani. De életed párját nem ott fogod megtalálni.
6/7 anonim válasza:
Partnert lehet találni, de szerelmet nem, azt a sors hozza.
7/7 anonim válasza:
Utsó, ez nem az ezotéria rovat. Ha akarod, várd otthon ölbetett kézzel a herceget, de ne terjeszd a sületlenségeidet, mert még lesz, aki elhiszi. Főleg a hozzád hasonló vidéki kislányok közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!