Miért ilyenek a pasik manapság? Mindegyik csak a szexre hajt?
Feltettem magam nagy nehezen erre a badoo nevű oldalra, és azonnal kb. 30 pasi írt, de ebből kb. 28 szexelni akart..és ezt kb. az első mondatban közölték is..Hogy várhatják el egy normális nőtől, hogy az egyáltalán ezek után szóba álljon velük?
Vagy minden pasi csak ezért ismerkedik? Nincsenek ma már értelmes, normális férfiak? Egyébként nem vagyok egy maradi nő, de azért eléggé meglepődtem ezeken a kéretlen ajánlatokon..:S Mellesleg nem tettem fel semmi kihívó képet magamról, mindegyiken csak az arcom látszik, semmi mély dekoltázs, semmi olyasmi, ami arra utalhatna, hogy én ilyen könnyűvérű csaj lennék..Az egészben az lep meg a leginkább, hogy voltam már fent társkereső oldalakon, de sehol sem volt ilyen tapasztalatom...:S
Na majd itt is lesz 30 ilyen!:P
Nem ilyenek a pasik, megint rossz általánosítás. Társkeresőn ellenben nagyon sok ilyen van. Ott megtud az adataidból egy csomó infót, egyértelmű, hogy szingli vagy, gondolom könnyebben kihagyják az ismerkedős részt. De ha 30ból 2-vel lehet beszélgetni...!:) Elég 100ból 1 is.
Nekem is eszembe jut a szex, ha elkezdek ismerkedni egy lánnyal kb. már a második randin, de ettől független nem szexre hajtok, és nem is jelzem, max néha egy-egy könnyű erotikus poént elejtek.
Szerintem részben mindenki azért akar párkapcsolatot hogy:
- legyen rendszeres szexuális élete
- legyen kihez tartozni
- legyen kivel mit csinálni
- legyen kivel foglalkozni, törődni
- legyen kit szeretni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!