Miért ilyenek a pasik manapság? Mindegyik csak a szexre hajt?
Feltettem magam nagy nehezen erre a badoo nevű oldalra, és azonnal kb. 30 pasi írt, de ebből kb. 28 szexelni akart..és ezt kb. az első mondatban közölték is..Hogy várhatják el egy normális nőtől, hogy az egyáltalán ezek után szóba álljon velük?
Vagy minden pasi csak ezért ismerkedik? Nincsenek ma már értelmes, normális férfiak? Egyébként nem vagyok egy maradi nő, de azért eléggé meglepődtem ezeken a kéretlen ajánlatokon..:S Mellesleg nem tettem fel semmi kihívó képet magamról, mindegyiken csak az arcom látszik, semmi mély dekoltázs, semmi olyasmi, ami arra utalhatna, hogy én ilyen könnyűvérű csaj lennék..Az egészben az lep meg a leginkább, hogy voltam már fent társkereső oldalakon, de sehol sem volt ilyen tapasztalatom...:S
kérdező, akkor keresgélj itt, naponta nyilik ilyen topic, leirom a tapasztalatomat, Badoon:
pasi vagyok, 100 levélből 90-re sose jön válasz. Pedig mindenkinek egyéni levelet irok, véletlenül sem ilyen "szia" szintűt.
Úr is ten. És akkor most énis irhatnám ki a kérdést, hogy "miért ilyen felszinesek és válogatósak a nők manapság? Csak az kell, aki jóképű?"
Nő vagy b.zmeg, meg kellene tanulni rendesen választani! Lefogadom, hogyha majd valaki meg egy kedves levelet ir, azt úgyis leszarod, mint a többiek! De ha szex miatt irnak, akkor "gáááááz mindenki"
Tedd ezen túl magad, neten több a szerencsevadász, mert nem olyan ciki beégni.
Amúgy tényleg semmire nem jó a badoo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!