Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért ilyenek a pasik manapság...

Miért ilyenek a pasik manapság? Mindegyik csak a szexre hajt?

Figyelt kérdés

Feltettem magam nagy nehezen erre a badoo nevű oldalra, és azonnal kb. 30 pasi írt, de ebből kb. 28 szexelni akart..és ezt kb. az első mondatban közölték is..Hogy várhatják el egy normális nőtől, hogy az egyáltalán ezek után szóba álljon velük?

Vagy minden pasi csak ezért ismerkedik? Nincsenek ma már értelmes, normális férfiak? Egyébként nem vagyok egy maradi nő, de azért eléggé meglepődtem ezeken a kéretlen ajánlatokon..:S Mellesleg nem tettem fel semmi kihívó képet magamról, mindegyiken csak az arcom látszik, semmi mély dekoltázs, semmi olyasmi, ami arra utalhatna, hogy én ilyen könnyűvérű csaj lennék..Az egészben az lep meg a leginkább, hogy voltam már fent társkereső oldalakon, de sehol sem volt ilyen tapasztalatom...:S

#ismerkedés #pasi #társkeresés #Badoo #internetes társkeresők
2014. dec. 7. 19:41
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Ez annyira tipikusan pasis, hogy próbálsz itt felbosszantani, hogy idézgetsz abból, ami írtam, hogy bebizonyítsd, hogy minden férfiről rossz véleményem van..:D látom percek kérdése és egy átkozott feminista leszek..:D
2014. dec. 7. 20:07
 22/36 anonim ***** válasza:
Akkor a nememet kitaláltad, viszont a többi nem stimmel. :) Én csak arra világítottam rá, hogy mit írtál az előbb.
2014. dec. 7. 20:09
 23/36 A kérdező kommentje:
Nem fogok vitatkozni egy ilyen hülyeségen..:) Legyen igazad, élvezd ki..:P
2014. dec. 7. 20:11
 24/36 anonim ***** válasza:
Szerintem itt szó sincs vitáról, elég egyértelmű a dolog. :D
2014. dec. 7. 20:11
 25/36 anonim ***** válasza:

kérdező, akkor keresgélj itt, naponta nyilik ilyen topic, leirom a tapasztalatomat, Badoon:

pasi vagyok, 100 levélből 90-re sose jön válasz. Pedig mindenkinek egyéni levelet irok, véletlenül sem ilyen "szia" szintűt.

Úr is ten. És akkor most énis irhatnám ki a kérdést, hogy "miért ilyen felszinesek és válogatósak a nők manapság? Csak az kell, aki jóképű?"

Nő vagy b.zmeg, meg kellene tanulni rendesen választani! Lefogadom, hogyha majd valaki meg egy kedves levelet ir, azt úgyis leszarod, mint a többiek! De ha szex miatt irnak, akkor "gáááááz mindenki"

2014. dec. 7. 20:34
 26/36 A kérdező kommentje:
Hát pont hogy válaszolni szoktam még azoknak is, akik nem tetszenek, és igenis értékelem, ha valaki nem a szimpla, szia, hogy vagy? dugunk? kérdéssel jön..Nem is azokról szólt a kérdés, akik normális , netán érdekes levelet írnak..
2014. dec. 7. 20:39
 27/36 anonim ***** válasza:
oké... akkor nincs gond. Csak mi nem ezt tapasztaljuk.
2014. dec. 7. 20:48
 28/36 anonim ***** válasza:
Manapság a nők többsége másra nem jó.
2014. dec. 7. 23:24
 29/36 A kérdező kommentje:
Hát pont, hogy ezért akadtam ki, mert én normális, tartalmas emberi kapcsolatot szeretnék, amiben természetesen legyen szex, legyen megértés, barátság..kölcsönösség..De ezek szerint álmodozom..márpedig én akkor is ilyenre vágyom. Nem csak szexre. És tökre feldühít, hogy így állnak hozzám..mert nekem eszembe sem állna így állni egy férfihoz.
2014. dec. 8. 17:27
 30/36 anonim ***** válasza:

Tedd ezen túl magad, neten több a szerencsevadász, mert nem olyan ciki beégni.

Amúgy tényleg semmire nem jó a badoo.

2015. febr. 8. 16:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!