Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Manapság nehéz jó fej, stíluso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság nehéz jó fej, stílusos fiú haverokat találni, mert egy idő után mindegyik csak többet akar és elront mindent. Ez így béna! Mire jó ez?

Figyelt kérdés
Megfordult már valakinek a fejében, hogy egy lány egy ember is nem csak egy "eszköz" lehet egy másik ember vágyainak kiélésére?

2013. nov. 21. 09:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nekem is ez a problémám...
2013. nov. 21. 10:05
 2/16 anonim ***** válasza:
62%

Férfi és nő között nincsen barátság!

Ha meg van, az 100-ból 1!

2013. nov. 21. 10:06
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Fura, hogy a haverjaid tobbet akarnak, nekem nem volt meg ilyen gondom. 21F
2013. nov. 21. 10:11
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, ilyenek a fiúk, és ez most tényleg nem durva általánosítás, mert a nagy többség ilyen. Egyszer álltam hozzá úgy egy lányhoz, hogy na, vele tényleg csak barát szeretnék lenni, aztán úgy beleszerettem, mint korábban senki másba.
2013. nov. 21. 10:15
 5/16 anonim ***** válasza:
Nekem volt ilyen, és a srác átment pszichopataba, hiába magyaráztam el neki, hogy csak haverság. Szóval inkább a saját nemű emberekkel ismerkedj, barátkozz!!!
2013. nov. 21. 10:22
 6/16 anonim ***** válasza:
23%
Nem rontanak el semmit. Két egymást taszító ellenkező nemű ember között működik csak a barátság. Ezt kell felfognod.
2013. nov. 21. 10:23
 7/16 anonim ***** válasza:

Teljesen normális az, hogy független srác nem csak haverkodni akar egy neki tetsző szingli csajjal, hanem testi vágyat is érez iránta.

Nálunk pl. szűk baráti körön belül, amibe csak párok tartoznak, még a legjobban becsült barátaink csajai kapcsán is finoman, játékos formában előjön a testiség. Barátok csajai is igénylik azt, hogy nőiességüket elismerjék a baráti körbe tartozó srácok, ebből önbizalmat merítenek. Pl. buliban megtáncoltatjuk másik csaját is, bekenjük hátát a strandon/megmasszírozzuk szauna után, vagy mi kérjük ugyanerre. (Volt már olyan is, hogy szó szerint elcsorogtam.) Néha szobára hívós viccelődések is vannak, párok egy részéről simán kinézem, hogy ebben is nálunk szabadabb felfogásúak.

2013. nov. 21. 10:30
 8/16 anonim ***** válasza:

mindegyik? hmm, de vajon mitől? te miket csinálsz ilyen haverságban? vagy ennyire szép lennél?

egyébként ez így van ahogy írod, de nem hinném hogy mindegyik.

2013. nov. 21. 10:34
 9/16 anonim ***** válasza:
Mert egy fiú és egy lány között csak kivételes esetekben működhet a barátság.
2013. nov. 21. 10:51
 10/16 anonim ***** válasza:

Miért mire jó a haverkodás fiú és lány között? Semmire. Az egész nem szól másról, hogy a csaj körül legyen dongva a srácok által, és az egekbe növelje az amúgy sem kicsi egóját.

Férfi részről az ilyen kapcsolat teljesen értelmetlen, és haszontalan. Fiú-lány barátság maximum a testi vonzalom teljes hiányakor igazi barátság. Minden más esetben a nő kihasználja a férfit.

2013. nov. 21. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!