Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Manapság nehéz jó fej, stíluso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság nehéz jó fej, stílusos fiú haverokat találni, mert egy idő után mindegyik csak többet akar és elront mindent. Ez így béna! Mire jó ez?

Figyelt kérdés
Megfordult már valakinek a fejében, hogy egy lány egy ember is nem csak egy "eszköz" lehet egy másik ember vágyainak kiélésére?

2013. nov. 21. 09:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ennyi zöldséget ritkán olvasok. Nekem több csaj haverom van mint pasi, többek közt azért mert a pasikra aggatott kötelező dolgok nemigen mozgatnak meg kezdve a sport nézéssel és befejezve a sörvedeléssel. A csajokkal jól ellehet dumálni, lehet jókat lógni. Plussz ha még mázlija van az embernek és van kölcsönös vonzalom befigyelhet egy kis barátság extrákkal téma is, de ha ez nincs benne a pakliban attól még barát marad a barát :) 23/F
2013. nov. 21. 11:55
 12/16 anonim ***** válasza:

Az átment pszichopatába hozzászóláshoz kapcsolódóan:

A húgomat is 22-23 évesen több hónapig körülrajongta egy korabeli kollégája, aztán összejött munkahelyén egy másik sráccal, nekem szólt hogy rajongója kicsit bekattant, engem kért meg, hogy állítsam le a srácot.

Sráccal kicsit elbeszélgettem (az eredeti terv az volt hogy jól megruházom), és rájöttem hogy azért húgom is szemét játékot játszott vele, sok apróbb ajándékot elfogadott tőle, és hülye módon azokat túlságosan is szexin köszönte meg (pl. nagyobb kabalafigurát úgy, hogy ezentúl ezzel fog aludni), amit később tesóm sem tagadott.

2013. nov. 21. 12:02
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem vannak csaj haverjaim, akikkel soha nem volt semmi és nem is akartam, meg ők se tőlem. Nem értem, hogy ez miért hihetetlen egyeseknek. :D
2013. nov. 21. 15:05
 14/16 anonim ***** válasza:
Drek - korod?
2013. nov. 21. 15:16
 15/16 anonim ***** válasza:
25, bár nem igazán értem, hogy ez miért számít. De ha már ennyire a kor fontos, akkor elmondom azt is, hogy majdnem minden csaj ismerősöm 20 fölött van.
2013. nov. 21. 15:52
 16/16 anonim ***** válasza:
Aztán ha a "friend zone"-ba tartozó srác, összejön egy csajjal akkor meglepődnek, jé ez nem is homokos...:)
2013. nov. 21. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!