Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért ilyenek a pasik manapság...

Miért ilyenek a pasik manapság? Mindegyik csak a szexre hajt?

Figyelt kérdés

Feltettem magam nagy nehezen erre a badoo nevű oldalra, és azonnal kb. 30 pasi írt, de ebből kb. 28 szexelni akart..és ezt kb. az első mondatban közölték is..Hogy várhatják el egy normális nőtől, hogy az egyáltalán ezek után szóba álljon velük?

Vagy minden pasi csak ezért ismerkedik? Nincsenek ma már értelmes, normális férfiak? Egyébként nem vagyok egy maradi nő, de azért eléggé meglepődtem ezeken a kéretlen ajánlatokon..:S Mellesleg nem tettem fel semmi kihívó képet magamról, mindegyiken csak az arcom látszik, semmi mély dekoltázs, semmi olyasmi, ami arra utalhatna, hogy én ilyen könnyűvérű csaj lennék..Az egészben az lep meg a leginkább, hogy voltam már fent társkereső oldalakon, de sehol sem volt ilyen tapasztalatom...:S

#ismerkedés #pasi #társkeresés #Badoo #internetes társkeresők
2014. dec. 7. 19:41
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Hát tényleg semmire sem jó..Mert a rengeteg pasi közül, aki írt nekem, csak kettő volt, akivel találkoztam is, mert azok tényleg találkozni is akartak, tehát nem csak unaloműzésből írtak, hanem valóban kíváncsiak voltak rám.
2015. febr. 8. 19:08
 32/36 anonim ***** válasza:
Örülj annak a kettőnek. Tudod te, hogy egy tisztességes szándékú pasinak hány lány ír egyáltalán vissza, ha harmincra ráír?
2015. febr. 8. 20:10
 33/36 A kérdező kommentje:
Hát én mindenkinek visszaírok, még annak is, aki egyáltalán nem tetszik és megpróbálom kedvesen elutasítani, eddig mindegyik normálisan reagálta le..Én meg nem szoktam kezdeményezni beszélgetéseket. Nem tudom miért nem írnak vissza.
2015. febr. 8. 21:44
 34/36 anonim ***** válasza:
megmutatnád magad, ki vagy?
2015. febr. 8. 22:34
 35/36 A kérdező kommentje:
Minek? :D Semmi extra nincs a külsőmben, ha erre vagy kíváncsi, sőt szerintem tök átlagos. :)
2015. febr. 9. 18:11
 36/36 Akkezdet Phia válasza:
Annyit fűznék hozzá, hogy a badoot ncore-on szextárskeresőként hírdetik.
2015. márc. 11. 06:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!