Miért ilyenek a pasik manapság? Mindegyik csak a szexre
hajt?
Figyelt kérdés
Feltettem magam nagy nehezen erre a badoo nevű oldalra, és azonnal kb. 30 pasi írt, de ebből kb. 28 szexelni akart..és ezt kb. az első mondatban közölték is..Hogy várhatják el egy normális nőtől, hogy az egyáltalán ezek után szóba álljon velük?
Vagy minden pasi csak ezért ismerkedik? Nincsenek ma már értelmes, normális férfiak? Egyébként nem vagyok egy maradi nő, de azért eléggé meglepődtem ezeken a kéretlen ajánlatokon..:S Mellesleg nem tettem fel semmi kihívó képet magamról, mindegyiken csak az arcom látszik, semmi mély dekoltázs, semmi olyasmi, ami arra utalhatna, hogy én ilyen könnyűvérű csaj lennék..Az egészben az lep meg a leginkább, hogy voltam már fent társkereső oldalakon, de sehol sem volt ilyen tapasztalatom...:S
Nem vetítettem ki az összes pasira, csak kiakadtam ezen az oldalon..
2014. dec. 7. 19:49
12/36 anonim válasza:
De ugyanakkor ha meg nem szexről írnak akkor az meg unalmas, szinte semmi sem jó :)
2014. dec. 7. 19:49
13/36 anonim válasza:
Amúgy írd meg nekünk, hogy te mit vársz! Még is mivel kezdjenek nálad az emberek csetelni.
2014. dec. 7. 19:50
14/36 anonim válasza:
Majdnem bealudtam a kérdéseden. 200x mondtam már el itt: már egy fotó alapján sok minden leszűrhető az egyénről, ha jó mberismerő vagy. Ha pedig kommunikálsz velük, és vágod a kommunikáció lényegét, kiszűrhető, ki akar csak dugni. Vannak szófordulatok. Lessél rá a Szexbeszéd című könyvre. Ja, és az sem utolsó, ha nem gyökerekkel ismerkedsz.
2014. dec. 7. 19:51
15/36 A kérdező kommentje:
Nah ez tök hülyeség, hogy egy fotó alapján leszűrhető, hogy ki mit akar..egy teljesen normálisnak kinéző srác is benyögte ugyanezt félórás csetelés után..szóval erről ennyit..Egy képről még nem látod ki milyen ember szerintem.
2014. dec. 7. 19:54
16/36 anonim válasza:
Pedig ha értesz a testbeszédhez, sok minden leszűrhető. De ezek szerint te nem értesz.
2014. dec. 7. 19:55
17/36 anonim válasza:
Miután felkínálod magad mint egy k..va azon az oldalon! Min csodálkozol???
2014. dec. 7. 19:57
18/36 A kérdező kommentje:
Hát amúgy azt várnám, hogy rám legyenek kíváncsiak és kérdezgessenek, mint ahogy én is teszem..a személyiségre, ne a testemre..ami amúgy nem olyan nagy szám szerintem..nem is értettem ezt a nagy üzenetáradatot..én inkább a csinos kategória vagyok szerintem..no, de mindegy..Szóval nyilván udvarlásra vágyom, de visszafogottan, nem ilyen direktbe és kretén módon, ahogy tapasztaltam..
2014. dec. 7. 19:57
19/36 A kérdező kommentje:
Érdekes, nem tudtam, hogy attól k... leszek, ha felteszem magam egy társkeresőre..:D Köszi, hogy felvilágosítottál..:)
2014. dec. 7. 20:00
20/36 anonim válasza:
11: Akkor idézek tőled:
"Miért ilyenek a pasik manapság? Mindegyik csak a szexre hajt?"
"Vagy minden pasi csak ezért ismerkedik? Nincsenek ma már értelmes, normális férfiak?"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!