Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol marad a mai férfiakból az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol marad a mai férfiakból az úriember viselkedés?

Figyelt kérdés

Olyan 18 randin voltam az elmúlt időszakban, eddig egy férfi hívott meg....a többi is meghívott csak a fogyasztás végén mondták hogy ugye akkor felesbe..persze megértem csak ha már ő hívott randira...

Kettő amúgy kérte hogy én fizessek mert le van égve..

2022. jún. 30. 07:36
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
Most ez lesz a téma, hogy ki fizet mit?
2022. jún. 30. 10:29
 32/44 Mathus ***** válasza:
55%

#31: a magukat incelként aposztrofáló borderlinosok unatkoznak.

van a csúnyalányos, az edzőtermes, a verőemberes/bográcsos, ezek a lányok, van a magányos huszonévesek, ezek a "lányok" és vannak a 30-40-50 évesen nincs nőm a mindenkik és a tudjukkik miatt, ezek meg az incelek.

2022. jún. 30. 10:35
 33/44 hollófernyiges ***** válasza:
100%
29-hez kapcsolódva, az egymásutánban lenyomott 18 randi sem éppen úrihölgyes viselkedés. Ha pasi lennél és mindnél neked kellett volna állni a számlát, egy idő után lehet te is meguntad volna.
2022. jún. 30. 10:44
 34/44 Mathus ***** válasza:
#33: a 18 az tényleg ksok. a baráti körömből/munkahelyről 1-2 lenne, meg a társkeresőből is, utána már az utcán/buszon/kocsmában szólogatnám le az alkalmas(??) jelölteket. creepy.
2022. jún. 30. 10:54
 35/44 anonim ***** válasza:
100%
Nincs rá igény
2022. jún. 30. 11:36
 36/44 anonim ***** válasza:
100%
35: Igazából ennyi. A többiek (köztük én is reggel), csak ragelnek.
2022. jún. 30. 19:27
 37/44 anonim ***** válasza:
Érdekes, egy ideje pont, hogy a macsó tsáévók tetszenek a mai nőknek, ez meg ezzel is jár:).
2022. jún. 30. 19:37
 38/44 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem is válogasd meg jobban, hogy kivel mész el. Nem kell ezt erőltetni mindenkivel. Én sosem randizom, amíg azért valamennyire nem ismerem. És hidd el, hogy le lehet szűri, hogy ki úriember és ki nem.

De amúgy tény, hogy egyre kevesebb az ilyen. Diszkréten a fizetést úgy szokás megoldani, hogy aki fizet vagy a pultnál rendezi, vagy ha kihozza a pincér a cechet, akkor a többiek ne lássák, hogy mennyi. Fizetés után szoktam nőként megkérdezni, hogy akkor mennyivel tartozom? Vagy még evés-ivás közben jelzem, hogy mondjuk az italt állom én. De a gesztus, hogy a pincérnél/pultnál egyben fizetünk és a férfi fizet, azt én alap udvariasságnak tartom.

2022. júl. 1. 08:41
 39/44 anonim ***** válasza:
100%

Ha a kérdező álmai megvalósulnának, akkor most lett volna 18 ingyen vacsorája anélkül, hogy bármit is adott volna a férfinak.

Amikor a férfi fizet rendszer működött, a nők jellemzőem a harmadik/negyedik férfival össze is jöttek.

2022. júl. 1. 09:58
 40/44 Mathus ***** válasza:

#38: "Nem kell ezt erőltetni mindenkivel."

vannak akik fóbiásan rettegnek attól, hogy egyedül maradnak (a legtöbbször azért mert korábban sokáig éltek együtt valakivel), őket nem tudod lebeszélni a "mértékletességről".

2022. júl. 1. 10:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!