Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol marad a mai férfiakból az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol marad a mai férfiakból az úriember viselkedés?

Figyelt kérdés

Olyan 18 randin voltam az elmúlt időszakban, eddig egy férfi hívott meg....a többi is meghívott csak a fogyasztás végén mondták hogy ugye akkor felesbe..persze megértem csak ha már ő hívott randira...

Kettő amúgy kérte hogy én fizessek mert le van égve..

2022. jún. 30. 07:36
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:
8. Nem húztam semmit..
2022. jún. 30. 07:50
 12/44 anonim ***** válasza:
23%
El akarjuk kerülni az olyan aranyásókat, mint te.
2022. jún. 30. 07:55
 13/44 anonim ***** válasza:
71%

meghívlak

és én fizetek ;)

írj ;)

2022. jún. 30. 07:57
 14/44 anonim ***** válasza:
82%

Én azt figyeltem meg, hogy nagyon naívak az emberek. És nagyon kétségbeesettek. Én "régimódi" vagyok ilyen szempontból. Azzal megyek randizni, akivel megvan az összhang, előtte az ismerkedés során egymásra tudtunk habgolódni. Ezért voltam felnőtt életemben 2 nővel randizni, egy éves kapcsolat, illetve házasság végkifejlettel. Tini korban ment ez az ismerkedünk-szórakozunk jelleg, de 23-25 évesen, mikor már dolgozik az ember, meg önállósodik, felellősseget kellene vállani saját magunkért. És ebbe bizony beletartozik, hogy ha sokadjára is olyan emberbe futsz bele, az nem csak a másik hibája. Nem szelektálsz, nem "húzod az időt" megismerni valamennyire a másikat randi előtt, leveszed a polcról, mint egy fogyasztási cikket, és ha nem jön be, eldobod, hisz ott a másik. Ezért futsz bele ilyenekbe, mert te is a részese vagy ennek ezzel a hozzáállással. Én megválogattam kivel állok szóba, kivel van meg a kölcsönös szimpátia, vonzalom, összhang. Nem is volt soha rossz randi tapasztalatom, ezeket az energiákat inkább a kapcsolat működtetésébe fektetem.

29/F

2022. jún. 30. 07:58
 15/44 anonim ***** válasza:
32%
Én fizetném a randit elsőre, de sokkalom a 18 randidat amúgy! Nem valogatsz kissé?
2022. jún. 30. 08:13
 16/44 anonim ***** válasza:
27%

Bocsi, de ez a 18 randi nagyon nagy kétségbeesésre utal részedről, hogy véletlenül se maradj egyedül. Válogatás nélkül találkozol mindenkivel. Azt sem értem, hogy honnan van ennyi időd.

Úriembereket meg manapság már ne várj. Az összes pasas fóbiás, hogy minden nő kivétel nélkül csak a létező vagy nem létező pénzüket akarja. Ezt olvasgatják interneten, hallják egymástól, láttak egyet-kettőt a környezetükben, találkoztak is kb. 2 ilyen típusú nővel. Így elkönyvelték, hogy minden nő ilyen.

2022. jún. 30. 08:35
 17/44 anonim ***** válasza:
24%
Érdek világ van, mindenki kihasznál mindenkit, a nők miért lennének kivételek?
2022. jún. 30. 08:47
 18/44 anonim ***** válasza:
17%

Komolyan, aki férfiként első randin, pláne ha ő hívott el egy kávét tehát 500 de maximum 1000 (amilyen elborult árak vannak, de nyilván nem kell drága helyre menni) ft-ot nem képes a másikra szánni, azt ott eszi a fene.

Én életemben egy igazi rendes randin voltam, ráadásul akkor találkoztunk először. A pasas 14 évvel idősebb volt (ha nem tudnám, nem mondtam volna meg róla), úriember, pedig a randink nem volt túl jó. Rövid, sok hosszú kínos csönd, stb. Nem volt kellemes.

De meghívott egy kávéra és végig úriember volt.

Szóval aki ennyit nem tud v nem akar "áldozni", az ne ismerkedjen. Nőként, ha én hívnek el valakit első randira, simán megtenném.

2022. jún. 30. 08:55
 19/44 anonim ***** válasza:
29%

Ha tisztelem a nőt és komoly kapcsolatot akarok vele, nem hívom meg, mivel egy 21. századi feminista világban élünk, ahol a nők is jól keresnek, vagy jobban is.

Ha csak szexre kell a nő, meghívom.

2022. jún. 30. 08:56
 20/44 anonim ***** válasza:
32%
Amikor én randiztam, nálam is felvetették visszautasításkor, hogy miért nem fizetek. Igazából majdnem fizettem..végül inkább nem tettem.
2022. jún. 30. 08:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!