Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez mennyire téves viselkedés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire téves viselkedés?

Figyelt kérdés

Ha nem tetszik egy pasi, de pár talalka után latom h vannak opciói, hirtelen érdekelni kezd és féltékeny leszek es kelleni kezd.

Hiaba alapból nem jött be.

Ha latnam h nincsenek szexkapcsolatai akkor tutti nem érdekelne es otthagynám. Így kihívássá válik, de csak akkor ha már parszor lefekudtem vele es azutan derul ki.

Ha mielött lefekudnek vele, akkor ejtem.

Biztos más is így van, csak nehez beismerni, hogy ilyen helyzet felkelti a versenyszellemet.

Ezt szingli pasikra értem, akiknek sok a titkos lyukjuk nem hazas pasira!

2022. ápr. 30. 08:23
 1/9 anonim ***** válasza:
79%
Én személy szerint nem értem, hogy mi abban a jó, hogy beálssz xediknek a sorban. Azt meg végképp nem, hogy miért kell más emberek agyát húzni...
2022. ápr. 30. 08:27
 2/9 Mathus ***** válasza:
76%

a kérdésre: remélem használsz óvszert és félévente jársz std szűrésre.

a többit nt, férfiként mindig ódzkodtam az ilyen nőktől.

2022. ápr. 30. 08:29
 3/9 anonim ***** válasza:
82%
Gyerekes hozzáállás. Vagy egyedül maradsz, vagy felnősz, mert ilyen nő egy férfinek sem fog kelleni.
2022. ápr. 30. 08:42
 4/9 anonim ***** válasza:
63%
Női rivalizáciobol ered.
2022. ápr. 30. 08:50
 5/9 anonim ***** válasza:
35%
A mai világban ha találkozol vele, eleve lesznek opciói, mivel a nők alapból a felső 20% -ot választják ki.
2022. ápr. 30. 09:30
 6/9 Noren1989 ***** válasza:
25%
Anyàdék se szerettek, igaze?
2022. ápr. 30. 09:41
 7/9 A kérdező kommentje:
Igaz
2022. ápr. 30. 09:42
 8/9 Mathus ***** válasza:
100%
#7: a gyerekkori elhanyagolás miatt lehetnek kötödési problémáid, vagy hiperszexualitásod (pontosabban compulsive sexual behavior), esetleg egyszerre a kettő. ennek nincs köze a "versenyszellemhez". amit csinálsz az nem jó, viszont kidolgozott terápiás utak, és segítő csoportok vannak, vagy változtathatsz egyénileg is, arra is van megközelítés.
2022. ápr. 30. 10:10
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nevetséges...
2022. ápr. 30. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!