Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mire kell figyelni társkeresés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire kell figyelni társkeresésnél egy anyukánál , hogy ne fussak aranyásóba?

Figyelt kérdés

Hagyjuk anyukával ne kezdj! 36 éves múltam ,kb tisztában vagyok a választékkal. Másrészt a kérdésre szeretnék választ.

Sajnos 2szer belefutottam rafinált, határeset de szerintem aranyásó anyukákba. Ha érdekel titeket szívesen leírom.

2022. jún. 26. 18:59
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%

Valami újat tanultam itt. Hogy lehet 12 éves autóval csajozni :D

Mellesleg minek hívsz meg valakit első randin vacsorára ha nem vagy olyan gazdag? Ha valakit pénzzel akarsz levenni a lábáról, akkor ne csodálkozz, hogy ilyenekbe botlasz.

2022. jún. 27. 00:10
 32/36 anonim ***** válasza:
100%

Megnyugtatlak, a 12 éves autóddal, meg a szerinted drága 15 ezres randiddal nem vagy az "aranyásók" célkeresztje.

Aki ennyitől elájul, az egy csóró, proli, nem kell ilyenekkel kezdeni, ha neked valamiért mégis ez jön be, és ilyeneket hívsz el randira, az a te hibád. Egyébként ha nem lennél te magad is proli, nem ezeket találnád meg.

2022. jún. 27. 04:20
 33/36 anonim ***** válasza:
100%

12 éves BMW és az aranyásóktól rettegsz? :D :D :D

..megyek, elásom a ház előtt az 1 éves (nem, nem NMW tudom, ezért nem is autó ugye…) kocsimat, mert akkor mi van, ha a tiéddel vitetném még a pulyámat is iskolába, nem? :D

Ne haragudj, de ez nagyon vicces, ahogyan az írásképed, fogalmazásod, stílusod is, de azt hagyjuk, mindenki talál(hat) magához hasonló szellemi szintű társat.

…”összebarátkoztat” a gyerekével és 4 hónap után veszel egy dobozos üdítőt? :D Hát tudod én anya (is) vagyok, meg normális nő is- a partneremnek nem 4 hónap, de 4 nap után is vennék egy dobozos üdítőt, ha úgy alakul, csak úgy apró gesztusból… eszem megáll, komolyan. Nagyjából 150 forintos tételről beszélünk.

Gondolom 4 hónap után azért csak kaptál te is egy - közös- vacsorát vagy ilyesmi és esetleg ennyi idő után már lehetett azt tudni, hogy ez egy kapcsolatnak indul vagy sem.

Néhány kivételtől eltekintve, igen, MINDKÉT félnek áldoznia kell- anyagiakat is- egy kapcsolatban- ha egyedül lennél is ennél csokit, innál üdítőt- ne haragudj, de ha ezeket méricskéled, hogy eggyel többet kell venni, az több, mint szánalmas. Hidd el, ha jól választottál (volna)- nem éri meg egy kisgyereket betanítani arra, hogy a bácsitól lejmoljon 150 forintos dobozos üdítőt meg 250 forintos milka csokit, mert “sajnos” nem majmok vagy hullámos papagájok a gyerekek se- amennyi munkába ez telne, megvenném a cuccot inkább :D

Nekem hatalmas redflag aki benzinpénzezik (nem kell autót tartani, ha nem fér bele meg számolgatni kell… a biztosításra azért megvan?) meg aranyásózik. Már csak azért is, mert van az a nem túl magas szellemi szint, ahol valaki képes NEM-et mondani BÁRMIre, ami neki nem tetszik.

Olyan férfi nyomokban sem kellene, aki nem bírja kinyögni, hogy valami nem OK, de aztán x idő múlva meg háborog meg felhánytorgatja minden filléres költését.

Igen, vannak nehéz helyzetben lévő egyedülálló nők, anyák- talán sajnos több is, mint akinek OK az anyagi helyzete. Ez tény. Ezzel együtt nem mindenki ilyen helyzetű és aki szegényebb sem biztos, hogy így viselkedik.

A választásaid azért valahol téged is minősítenek, azt tudod, ugye?

…akárcsak a 12 éves BMW, ami miatt - szerinted- csőstől cuppannak rád a golddiggerek családostól :D

2022. jún. 27. 07:11
 34/36 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az intő jel, ha túl hamar bemutat a gyerekének, meg túl hamar akar összeköltözni. Ilyenkor mindig van kényszerhelyzet, ami elől te lennél neki a segítő mankó.
2022. jún. 27. 09:28
 35/36 A kérdező kommentje:
19-21 képzeljétek..megkérdrzte:)
2022. jún. 27. 17:59
 36/36 anonim ***** válasza:
100%

Megkérdezte pár mondat után, hogy milyen kocsid van?

Akkor mi a kérdés? Ilyenkor nem felvágni kell (12 éves autóval wtf?), gondolom, nem tetted hozzá, hogy 12éves, hanem lelépni.

2022. jún. 27. 18:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!