Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mire kell figyelni társkeresés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire kell figyelni társkeresésnél egy anyukánál , hogy ne fussak aranyásóba?

Figyelt kérdés

Hagyjuk anyukával ne kezdj! 36 éves múltam ,kb tisztában vagyok a választékkal. Másrészt a kérdésre szeretnék választ.

Sajnos 2szer belefutottam rafinált, határeset de szerintem aranyásó anyukákba. Ha érdekel titeket szívesen leírom.

2022. jún. 26. 18:59
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
89%
#19: Onnan tudta meg, hogy az ilyen pasik, miután máshogy nincs sikerük, bedobják a csalit pénzéhes nőknek, és azután csodálkoznak, hogy pénzéhes nőkbe botlanak :D
2022. jún. 26. 20:14
 22/36 anonim ***** válasza:
94%

Olyat kereshetsz akinek van gyereke, de egyedül segítség nélkül neveli, látja el őket.

Akinek előtted ment, hogy támogatás nélkül nevelje őket annak melletted is menni fog..

Ezen kívül csak úgy, ahogy a 9. válaszodban leírtad. Időben észreveszed ezekből. Senkire nincs ráírva.

Csak a gazdag nőket nem érdekli mennyi pénzed van, van sajátjuk, de nekik meg nem kell olcsó BMWs.

2022. jún. 26. 20:59
 23/36 anonim ***** válasza:
100%
Keress olyan nőket, akik többet keresnek nálad.
2022. jún. 26. 21:05
 24/36 anonim ***** válasza:
92%
A nagy guruk azt mondják, hogy azt vonzod be, amitől a legjobban félsz.
2022. jún. 26. 21:33
 25/36 anonim ***** válasza:
96%

"Utolsó első randim benzint nem számolva egy 15.000ben volt elvittem vacsorázni. Vettem üdítőt a délutáni sétához, kapott csokit...."

Első randira miért költesz 15 ezret? Aztán csodálkozol, ha azt jiszik, hogy az neked nem sok.

Elég lett volna egy kávé és egy séta, beszélgetés, ismerkedés.

2022. jún. 26. 21:43
 26/36 anonim ***** válasza:
0%
A simp-ek fizetnek, a faszagyerekek nem. Kérdező, el kell érned a faszagyerek szintet.
2022. jún. 26. 21:56
 27/36 anonim ***** válasza:
95%
"kapott csokit"- mint egy kisgyerek. XD
2022. jún. 26. 22:03
 28/36 anonim ***** válasza:
81%

Egyedülálló 30 éves anya vagyok. Van egy házam meg egy lakásom. BMW alapból nem jön be, csak emiatt tuti nem randiznék senkivel.

Első randin nekem bőven elég egy séta, beszélgetés ott max egy ital vagy egy fagyi amit a pasi fizet. Utána sem vitetem magam drága helyre. Nálam sose volt ilyen gond, mindig a pasik fizettek. Aztán a kapcsolat alatt én is meghívom őket.

Amúgy te hol/kivel laksz? Mivel úgy kellene kivenned lakást, hogy hozzád költözzenek.

Nem az egyedülálló anyákat kell egyből szidnod, hanem azokat a lányokat akik valamiért menekülnek a jelenlegi lakóhelyükről.

2022. jún. 26. 22:55
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodj meg, kicsi herceg. Van egy 2 misis autód (egy jól felszerelt új swift 6M), lakásod nincs. Nem vagy célkeresztben. "vegyekbki 3unknak egy lakást. " = mamahotel. Aki nálad arnyat keres az szellemileg rokkant.
2022. jún. 26. 23:42
 30/36 anonim ***** válasza:
64%
Mindeközben: [link]
2022. jún. 26. 23:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!