Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem találok párkapcsolatot és gyűlölöm, hogy fiatal vagyok?
Soha nem érdekelnek azok a dolgok, amik a korombeli embereket (legalábbis a nagy többségüket). A barátaim is mind 15-20 évvel idősebbek nálam. Sajnos ez a társkeresésben is problémát okoz, hiszen az idősebb férfiak nem tudnak komolyan venni általában a korom miatt/zavarja őket a korkülönbség.
Mi erre a megoldás?
Majd eljön az igazi
Nem kell rá görcsölni
Ugy ahogy te mondjuk érettebb vagy a korodnál a te korosztályodban is lehet egy pasi érettebb felfogású stb
Sok annyi idős ember szeretne ilyen fiatal társat.
Mindenki peches, aki nem talál rá a célcsoportjára.:)
Keress annyira fejletett, aki a gyermekiességeiden túl lát, és nem negazívként látja őket, hanem felfedezi benned a fejlett szívet, és a személyiségedet, téged szeret.
Közben keresgélj korodbeliek közt, nagyon ritkán van köztük is olyan, mint te. Te is olyan vagy. Én 13 éves koromban már réges rég éheztem a szerelemre, aztán lett egy 12 éves szerelmem, aki ugyanúgy egy ultrafejlett lélekkel és szívvel rendelkező szépség volt, sőt még jobban, mint amit kerestem.
Engem sose zavart a kor. Tudom, hogy csak a személyiség, szeretet számít.
Szia, nekem is anyakomplexus szerüségem van. Mindig is 5-10évvel idősebb nők jöttek be.
Nincs veled semmi baj. Majd ,ha eleg kitartó leszel megtalálod azt akit keresel. Tudom,hogy nem könnyű,de meglesz az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!