Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélyem van úgy párt találni ha van egy gyerekem de fiatal nő vagyok?
Sajnos soka az elkeseredett férfi akinek minden mindegy alapon ez is belefér.
De remélem te is érzed hogy nem érdemled meg hogy még egy ember életét tönkretedd!
Hat ne harafudj... 30 vagyik 0 gyerekkel, el sportolo voltam nem nezek ki ramatyul
Tudod mi bokom a csorom mostansag leginkabb. Hogy ti, akiknel van mar 1 gyerek min. Elolem is el, veszitek a pasikat. Senki nem, mondta nektek, hogy kotelezo szulni!!!inkabb foglalkozz a fiaddal.... Miert nincs meg az apa?!
Hat hajra 5-os, mondd meg neki :D milyen kommentek, istenem...
Mint amikor jonnek a negyvenes nok, hogy ne vegyem el a korban hozzajuk illo pasit. Hat boccsss...
8# teljesen jogos 5-6 vagyok!
De..!
Hol az apa?
Az olyanoktol veszik el, akik lehet meg tudnak jobb esetben tartani, akiknel nem becsuszott gyerek lenne vagy aki nornalis csaladot akar alapitani. Epp errol beszelgettunk par napja, hogy mas gyereket nem vagyunk hajlandok nevelni. Mas gondolkodas de ez van! Nekem eshettek nyugodtan, le pontozhattok, de te mar meg csinaltad a 'kariered' foglalkozz, neveld a fiad ne pasit akarj!! Majd szepen sorjaban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!