Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi esélyem van úgy párt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esélyem van úgy párt találni ha van egy gyerekem de fiatal nő vagyok?

Figyelt kérdés
30 éves vagyok, egy 5 éves gyerekkel. Melyik korosztàlynàl van legtöbb esély?

#Társkeresés, párkapcsolat, gyerek,
2022. febr. 8. 16:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/88 anonim ***** válasza:
26%
Hogy választ is kapják.Elvált és gyerekes férfiaknál van esélyed.Itt írták a bétát is,de szerintem nem olyant szeretnél.
2022. febr. 8. 16:54
 12/88 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem simán van. Nézd meg itt a gyászhuszárok kommentjeit. Legalább a sallang Taigetosz-szökevények le fognak kopni rólad...
2022. febr. 8. 17:00
 13/88 anonim ***** válasza:
89%

Legyen mindig transzparens, hogy anyuka vagy, akkor biztos, hogy elkerülnek azok, akiknek ez valamiért nem pálya. Ez neked is, de a gyereknek is áldás lesz. Valóban simább útnak tűnik elsőre egy apuka, akinek nem szorul külön magyarázatra, ha éppen szülősködni kell.

Egyebekben csak a gyerek miatt nem csökkentek lényegesen az esélyeid, ebben a személyiséged, természeted, külsőd stb. lesz a döntő ezután is. Azoknál viszont meggyőződésem, hogy lényegesen magasabb az esélyed bármilyen működő emberi kapcsolat kialakítására, mint akik egy szimpla kérdés alapján, nulla imformáció birtokában nekiállnak gyalázni egy random embert.

2022. febr. 8. 17:01
 14/88 anonim ***** válasza:
27%
*információ
2022. febr. 8. 17:03
 15/88 anonim ***** válasza:
89%
A hozzászólások stílusából ítélve itt a kommentek felét 1 ember írta.
2022. febr. 8. 17:04
 16/88 anonim ***** válasza:
8%
13 # nem gyalazok semmilyen random embert, egy kerdesre adtam meg a valaszt! Mellesleg mint ahogy irtam, sajat tabasztalatbol merem ezeket irni, mivel ezt latom napi szinten korulottem!!! Nem kell oket egyaltalan felteni!!! Mindenkinek szive joga el donteni, hogy kit vagy mit akar maga melle!!!! De latom neked nem nagyon ment a szoveg ertelmezes se!!
2022. febr. 8. 17:05
 17/88 anonim ***** válasza:
16%
13. Én viszont gyalázkodok. Süllyedne el szégyenében minthogy még egy ember életét tönkretegye.
2022. febr. 8. 17:10
 18/88 anonim ***** válasza:
86%

"A hozzászólások stílusából ítélve itt a kommentek felét 1 ember írta."

Egy totál primitív ember írta, fogalmazzunk inkább így.

2022. febr. 8. 17:14
 19/88 anonim ***** válasza:
65%
#17 Netán ismered a kérdezőt, vagy a történetét?
2022. febr. 8. 17:14
 20/88 anonim ***** válasza:
1%
19#ha ismerne vagy nem ismerne neked ahoz mi kozod lenne? Nem kompentens a kerdessel
2022. febr. 8. 17:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!