Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal nőknek saját korú férfiak tényleg gyerekesek?
Pl. gimis és egyetemista nőknek?
Ezt most nem értem. 4-5 év nem olyan sok hogy attól majd annyira komoly férfiak legyenek, 30-as 40-es "vénemberek"-kel meg úgysem járnak nem?
Akkor most hogy is van ez?
Hàt a gimis az tini az egyeemista meg huzsonéves. Sztem azert nem kicsi koztuk a kulonbség
En tinikrnt tinikkel jartam huszonevesen meg huszonevesekkel.
Az idosebbek nekem öregek.
# 2
hát ez az hogy ahogy te csináltad az tűnik természetesnek. Szóval ezért nem értem ezt a mendemondát hogy a fiatal nők az idősebb pasikat akarják.
Igaz, persze kivételek vannak. De a huszonéves srácok túlnyomó többsége még gyerekes, komolytalan, önző, szertelen, céltalan, stb.
Míg az idősebb pasik teljesen mások, önzetlenebbek, odaadóbbak, odafigyelnek a nőre, érettek, komolyabbak, vannak céljaik stb.
régebben rosszabb volt a helyzet, mert az érett pasik többsége cserébe nem nézett ki jól, elhanyagolt, elhízott stb volt, ma már azért sok sportos, fiatalos érett pasi is van.
A korkülönbség meg nem jelent semmit, a házasságok 90%-a hasonló korú párokból áll, mégis több mint a fele válással végződik, szóval a hasonló kor még semmire nem biztosíték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!