Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondjam meg hogy alacsonyabb vagyok a nőnél és 33 évesen szüleimmel élek , vagy nem számít ez a nőknek?
Egy tök aranyos nővel beszélgetek interneten, nagyon kedvel, minden nap 5 órát beszélünk, nagyon szimpatikus, ő is mondja hogy hiányzom neki sokszor.
Viszont kérdeztem és mondta hogy 178 cm, én meg sajnos 171 vagyok de érdekes ő nem kérdezte a magasságom vagy valahogy nem került szóba ez a dolog, valamint nem tudja hogy szüleimmel lakom...
Ha ő nem kérdezte meg a magasságod, akkor elképzelhető, hogy nem zavarná.
Érdekes amúgy, hogy ilyenek nem jöttek fel napi több óra beszélgetés során, hogy egyedül laktok-e, stb.
Szerintem a magad érdekében mondd el neki. Kellemetlenebb, ha esetleg élőben derül ki, hogy zavarja a magasságod, vagy a helyzeted
Hogy hiányzol neki ha nem is találkoztatok? 🤔 Ha meg találkoztatok akkor csak feltűnt neki.
Kérdésedre válaszolva, igen mondd el, ha őt ezek zavarják akkor ne húzzátok egymás idejét
Engem néhány centi még nem, de ekkora különbség már zavarna.
De ez én vagyok, nem ez a nő. Lehet, hogy őt nem zavarja majd. Mindenesetre az a korrekt, hogy megmondod.
Szerintem mondd el neki, különben neked is nagy pofáraesés lesz, ha kiderül és offol.
Engem még az is zavart mindig, hogyha a pasi csak 7cm-rel volt magasabb, nemhogy annyival alacsonyabb :D
Szerintem teljesen légy vele őszinte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!