Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mondjam meg hogy alacsonyabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondjam meg hogy alacsonyabb vagyok a nőnél és 33 évesen szüleimmel élek , vagy nem számít ez a nőknek?

Figyelt kérdés

Egy tök aranyos nővel beszélgetek interneten, nagyon kedvel, minden nap 5 órát beszélünk, nagyon szimpatikus, ő is mondja hogy hiányzom neki sokszor.

Viszont kérdeztem és mondta hogy 178 cm, én meg sajnos 171 vagyok de érdekes ő nem kérdezte a magasságom vagy valahogy nem került szóba ez a dolog, valamint nem tudja hogy szüleimmel lakom...

2021. jún. 3. 12:34
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
52%

10

Jaja 3-4 idegen mellett biztos jobb ha lakik a masik, nem?

2021. jún. 4. 10:56
 12/29 anonim ***** válasza:
43%
Nem idegenek mellett kell, hanem egyedül.
2021. jún. 4. 12:11
 13/29 anonim ***** válasza:
17%

12

Ahhha...nem tudom hol laksz, de pesten egyedül, város szélén kis lyukhoz is eléggé zsebbe kell nyúlni. Most bocsi, de szeretnék a hónap végén 5 ezernél többet félretenni és nem csak lakhatásra költeni még akkor is, ha XY kislány nem áll szóba velem, mert fél az anyóstól.

Romantikázni meg hozzád is lehet menni, szerintem, de te tudod.

2021. jún. 4. 12:33
 14/29 anonim ***** válasza:
69%

Budapesten lakom újépítésűben egyedül.

Szerintem illúzióromboló, ha mindig az egyik a vendéglátó.

2021. jún. 4. 12:45
 15/29 anonim ***** válasza:
66%

jaj szegény. Lerombolja az illúziója a magyar valóság, hogy a lakhatást bizony sokan így-úgy tudják megoldani. Akkor bele sem kezdek, hogy a nyugdíjasok meg kukáznak. egyem meg

Mi van? Akkor csak te jársz hozzá?

2021. jún. 4. 12:58
 16/29 anonim ***** válasza:
Látom, megy az értő olvasás. Ja nem.
2021. jún. 4. 13:04
 17/29 anonim ***** válasza:
42%

világ életemben hallgattam, hogy a nők nem a pénzt nézik. Akárhány kommentet látok nőktől, kiderül, hogy tévedtem.

Jaj lakjon egyedül, jaj legyen XY munkája/papírja, jaj keressen XY felett. Ahhoz, hogy ki hogyan oldja meg a lakhatását, nincs közöd hozzá. Neki így megy, neked úgy.

Kiábrándító, hogyan álltok hozzá.

2021. jún. 4. 13:10
 18/29 anonim ***** válasza:
34%

Inkább az a kiábrándító, hogy normális megállapodni vágyó nőket kb aranyásóként kezelsz, csak mert nem akarnak összejönni olyannal, akire nem lehet alapozni.

Közben pedig már megint mi a hiszti tárgya?

Hogy valószínűleg nincs semmid. Ezért az összes nő hibás, kiábrándító a hozzáállása, blabla, csak te nem vagy hibás. Hozzászoktunk már ehhez a “férfias” felelősségvállaláshoz.

2021. jún. 4. 13:28
 19/29 anonim ***** válasza:
72%
Sokkal kiábrándítóbb úgy találkozni szerelni stb hogy a mama a másik szobában nézi a sorozatait 😁
2021. jún. 4. 13:29
 20/29 anonim ***** válasza:
33%

muci. NÁLAD IS LEHET DUGNI

Lehet érvelni, miért nem lehet hozzád menni dugni? Mi az oka? MIért kell a mama ölében csinálni, ha nálad is lehet?

Férfias felelősségvállalás? Ez meg eléggé szexista, mint a reklámban a férfi nátha.

2021. jún. 4. 13:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!