Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondjam meg hogy alacsonyabb vagyok a nőnél és 33 évesen szüleimmel élek , vagy nem számít ez a nőknek?
Egy tök aranyos nővel beszélgetek interneten, nagyon kedvel, minden nap 5 órát beszélünk, nagyon szimpatikus, ő is mondja hogy hiányzom neki sokszor.
Viszont kérdeztem és mondta hogy 178 cm, én meg sajnos 171 vagyok de érdekes ő nem kérdezte a magasságom vagy valahogy nem került szóba ez a dolog, valamint nem tudja hogy szüleimmel lakom...
KÖZÖSen kell megoldani a dolgokat , egyoldalúan nem éppen jó dolog hogy csak nálam...
Mint ahogy ez más dolgokban is úgy van, mehetünk az én autómmal is, vagy épp egyik helyre meghívom én aztán legközelebb viszonozza.
Egyoldalú dolgok nem jönnek be semmiképp, akkorsem tetszene ha úgy egyoldalú, hogy ő akarna fizetni mindent vagy mindent csak nàla.
Az a te problémád, hogy te dugni jársz...no comment. A 19-es nem én vagyok, csak a 18-as.
Egyébként nőktől se viselem el az ilyen felelősség hárítgatást, de valahogy egy férfitől ez még eggyel gázabb.
Már írtam. Halál kellemetlen, hogy mindig csak az egyik megy a másikhoz, maga a tudat is. Harmincasként ne lakjon otthon, ennyi. Vagyis lakhat, csak akkor ne velem próbàlkozzon.
veled nem is próbálkoznék, ne aggódj.
utoljára
1. ha nő lakik szüleivel 40 évesen, az miért nincs ráolvasva senkire? Miért nem hozzátok a keresztet és a szentelt vizet? Több 30-as nőt ismerek, sz.r fizetéssel (esetleg megtehetné), szüleivel él és SOHA senki nem olvassa rá. Hmm lehet azért, mert a pasinak mindegy, mert a belsőt nézik?
2. A mostani élethelyzet az NEM ÖRÖK. és ha valaki azért lakik szülőkkel, mert nem teheti meg, hogy egyedül béreljen, de ha találna egy nem anyagias lányt, vele KÖZÖSEN tervezne jövőt? És ha 1-2 év után bejön egy olyan munka, amivel simán elköltözik egyedül?
3. Te beszélsz felelősségről? Amikor már a másik anyjától félsz, vagy néha nem lehetne nálad lenni? Amikor már idegbajt kaptok, ha ritkán a másiknál kell lenni és vagy idegenek, vagy a szülő van otthon? Ez a kapcsolat fel nem vállalása, kiskapu keresése, felelősség hárítása.
4. Tudod mekkora ziccert hagytok ki? látnád, hogy az a hülye pasi hogyan viselkedik a nőkkel. Igen, ahogyan az anyjával viselkedik, a többi nővel is úgy fog. Ezt első kézből látnád, akkora magas labda és jó szűrési lehetőség, de ugye elítélni meg félni könnyebb.
5. Tudod, hogy egy ilyen apró dolog miatt "jaaaj ne alkjon már itt-ott, fúúúj" lehet életed szerelmét hagyod ki? Tudod, hogy egy párkapcsolat NEM a tökéletes ember kereséséből áll, hanem a másikhoz való idomuláson és összecsiszolódáson? Tökéletes nem létezik és ha valakinek a MOSTANI anyagi helyzete nálad fontosabb a jelleménél, az a te választásod. Köszi, nekem a belső többet számít, minthogy kivel meg hol lakik.
Nem a mostani állapotot kéne nézni és mániákusan kifogásokat, rosszat keresni a msikban, hanem elképzelni a JÖVŐT. NEM a mostani anyagi/lakhatási helyzet miatt, hanem a másik BELSŐ tulajdonsága alapján.
De felelősséget másra kenni, hárítani és kifogásokat keresni, elvárni könnyebb, mint hosszú távra tervezni valakivel. Tényleg nincs a mai társkeresésben humánum? Semmi emberség vagy szeretet?
Igen, érvelni nem tud, csak a másikat lehülyézni és degradálni.
Hány éves vagy 16?
Nézd már, töröltették a kommentemet. Hát igen, amikor érveid nincsenek, csak a hülyeséget írkálod, akkor ez marad.
Nem baj, ha te erre élvezkedsz, és úgy gondolod, ettől igazad lett, nyugodtan èlvezd ki a nyomorúságos incel életed anyunál lakva. Puszi :)
11
Nem. Az a jó, ha egyedül él
20
Hát en nem tudok ugy dugni, hogy a mellettem lévő szobaban, mondjuk 2 m.re anyuka nezi a sorozatot, köszo
"Tökéletes nem létezik és ha valakinek a MOSTANI anyagi helyzete nálad fontosabb a jelleménél, az a te választásod."
Ugyanannyira fontos mindkettő. A jó anyagihekyzet, csak rajtengedély..nem garancia semmire
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!