Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hanyagolja ebben az állapotban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hanyagolja ebben az állapotban a társkeresést? Ilyen esetben taszító valaki?

Figyelt kérdés

Gyerekkori barátomról van szó,neki szeretnék segíteni. Nem incel! Volt több barátnője,de az utolsó ami a leghosszabb volt az szakított vele és padlóra küldte teljesen.

Tegnap beszéltem vele és őszinte volt. Depressziós,szorong,önértékelési problémái vannak,önbizalma az nulla. Próbál mindenkivel kedves lenni és eltitkolni a problémáit,de sokszor látszik az arcán,hogy valami nem ok és gondolatban máshol jár,de kezd ebből az állapotból felépülni.

Egyébként egy normál kinézetű és testalkatú srác aki igényes magára, kedves,jó munkahelye van. Nem értem miért van még egyedül. Azt mondja,hogy szeretne jobbá válni és fejleszteni magát külsőleg és belsőleg is,hogy egyszerűbb legyen valakit találnia. Attól fél ha lepattintanák akkor az csak vissza lökné az épülését és elkeseredne.

A társkereséssel várjon inkább ameddig felépül teljesen ebből az állapotból?

2022. jún. 23. 19:07
 1/10 anonim ***** válasza:
77%
Igen, előbb magán dolgozzon
2022. jún. 23. 19:09
 2/10 anonim ***** válasza:
42%

Egyértelműen, most a direktbe társkeresésnek.semmi értelme (amúgy soha nincs értelme)

Tinderen érdemes fent lenni, hátha beakad valami...

De a lényeg az az, hogy foflalkozzon magával! Csinálja a munkáját, edzen, próbáljon ki új dolgokat... szóval töltse ki az idejét.

2022. jún. 23. 19:17
 3/10 anonim ***** válasza:
46%
Igen.
2022. jún. 23. 19:42
 4/10 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem itt és most nagyon nem a társkeresésre lenne szüksége. Persze, ha találkozik álmai nőjével meg mit tudom én, akkor éljen a lehetőséggel. De a direkt társkeresés mocska nagyon nem ilyen törékeny lelkiállapothoz való. Ráadásul simán lehet, megérzik, hogy szorong, depressziós, ami miatt olyan is elmenekül inkább, aki egészséges állapotában simán összejönne vele.

Szóval foglalkozzon magával, járjon el terápiára, gyűjtsön pozitív élményeket.

2022. jún. 23. 19:43
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a hozzászólást!

A 4-esnek igaza van! Vannak sajnos olyan nők akiknek az okoz örömet ha bántják a másik embert.

Fiatalabb korában is voltak ilyen problémái csak akkor enyhébbek voltak ezek. Az egyik nő úgy jött vele össze,hogy észre vette rajta ezeket a problémákat,de ő megértő volt és kedves, próbált neki segíteni. Vannak nagyon gonosz nők akik az egójukért bármire képesek,nem érdekli őket semmi és senki.

2022. jún. 23. 19:59
 6/10 anonim ***** válasza:
41%
4-es vagyok, ne aggódj, férfiakból is van bőven gonosz. Illetve én nem azt mondtam, hogy a nők DIREKT bántani akarják majd, hanem azt, hogy a direkt társkeresés mindkét nem számára egy kudarcokkal és pofára eséssel teli terep. A barátodnak meg nem kudarcokra van most szüksége.
2022. jún. 23. 20:03
 7/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell hanyagolnia, ha úgy érzi pozitív hatással van rá és

nem okoz számára plusz terhet. Én is depressziós vagyok, szorongok, önbizalomhiányom van és nekem is mindig azt a tanácsot szokták adni, hogy előbb szedjem össze magam, így úgysem kellenék senkinek, ne akarjak tönkretenni egy másik embert, nem lesz egészséges kapcsolatom stb. Én ezt elfogadom, ha valaki így gondolja. Viszont a saját tapasztalatom az (és a pszichológusom is ezt tanácsolta), hogy arra kell törekedni, hogy az ember visszakerüljön a “normális”, egészséges állapotába és ebben pont hátráltató tényező lehet, ha valaki az állapotára hivatkozva kivonja magát az élet bizonyos területeiről. Én azt érzem, hogy rám kifejezetten pozitív hatással van az, hogy találkozom és beszélgetek emberekkel, mert én is “normálisnak” érezhetem magam, pozitív ingerek érnek, kaphatok pozitív visszajelzéseket másoktól stb., nekem ez nagyon sokat jelent. Nem egyszerű, egyáltalán nem, de nekem most összességében inkább több töltetet ad mint amennyi szorongást stb. okoz. Ha arra várnék, hogy előbb hozzam magam rendbe…. hát szerintem úgy sosem sikerülne, belebolondulnék. Ezért mondom azt, hogy szerintem ez az egyéntől is függ, hogy ő hogyan érzi magát ebben a helyzetben, milyen hatással vannak rá ezek a szituációk.

2022. jún. 23. 20:17
 8/10 A kérdező kommentje:

7-esa

Értem amit írsz csak vannak olyan nők akiknek csak egy kis figyelem kell egy férfitől még ha nem is tartja szimpatikusnak és semmi több. Az megint más dolog ha mindkét ember szimpatikus egymásnak. Ez akár egy nagy lökést is adhatna neki. Ez így nehéz dolog.

2022. jún. 23. 20:42
 9/10 anonim ***** válasza:
27%

1: Ez a legrosszabb tanács. Hacsak nem vagy kövér*, ne dolgozz magadon, mivel utána csak még rosszabb helyzetben leszel.

*: Kövérként megéri, mivel belátható időn belül el lehet érni komoly változást. A többi dolog viszont nem ilyen.

2022. jún. 23. 21:47
 10/10 anonim ***** válasza:

" Nem értem miért van még egyedül."

Mert úgy akar lenni?

2022. jún. 24. 12:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!