Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mire kell figyelni társkeresés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire kell figyelni társkeresésnél egy anyukánál , hogy ne fussak aranyásóba?

Figyelt kérdés

Hagyjuk anyukával ne kezdj! 36 éves múltam ,kb tisztában vagyok a választékkal. Másrészt a kérdésre szeretnék választ.

Sajnos 2szer belefutottam rafinált, határeset de szerintem aranyásó anyukákba. Ha érdekel titeket szívesen leírom.

2022. jún. 26. 18:59
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
100%
Érdekel, hogy tanuljak belőle. Ha úgy jobbnak gondolod, megírhatod privátba is.
2022. jún. 26. 19:01
 2/36 anonim ***** válasza:
93%

1. televagy, nem mindegy?

2. Csóró vagy, min aggódsz?

2022. jún. 26. 19:05
 3/36 anonim ***** válasza:
69%
Megint egy bugris csöves, aki azt hiszi, hogy valaki ki akarja ásni a havo 300 ezres fingos "vagyonából" 😂
2022. jún. 26. 19:09
 4/36 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem jobb lenne, ha leírnád. Az a tapasztalat, és nem csak nekem, a mai pasik úgy reszketnek a pénz miatt, hogy ott is aranyásót látnak, ahol nincs. Sőt, sokan inkább lehúzzák a barátnőjük, csak hogy anyagilag egész biztos ne érje őket hátrány.

Aki le akar húzni, az szerintem elég egyértelmű szokott lenni.

5/36 anonim ***** válasza:
91%

De most ez kétélu.

Egy anyuka sem keres olyat aki majd nála henyél vagy feljar hozzá ingyenszexre. Nem lehet az anyagiakat kizárni.

6/36 anonim ***** válasza:
20%
Ne állj le egyedülálló gyerekkel terhelt nőkkel, én mást nem tudok. Meg gyerek nélküliek esetén is jó anyagi helyzetű nők közül válogass, valószínűleg az is segít.
2022. jún. 26. 19:10
 7/36 anonim ***** válasza:
88%

Folyt

Csak mert a legtobb pasi nagyon élné ezt hidd el. 2.gyerekként akarnak funkcionalni egy anyukánál..

2022. jún. 26. 19:10
 8/36 A kérdező kommentje:
#2 félig sincs tele az a bizonyos pohár.
2022. jún. 26. 19:17
 9/36 A kérdező kommentje:

1es! Több bepróbálkozott eggyel randiztam is. Ami közös a gyerek apjával egy lakásban/házban él. Én lakótársnak kellek közös albérlethez. Konkrétan a randi. Sajnos vettem egy 12 éves de szép BMW-t 116 os legkisebb karosszériás benzines. Sokan írigyek rám miatta. "Se kutyám se macskám" megtehettem. Lány megtudta ilyen autom van rögtön ráért randizni szombat délután. Szombat reggel 2 órával korábban bent volt munkahelye előtt fehíbott megkért vigyem el ide oda. Esti randin bár megvolt neki bármibe benne lett volna. Miattam akart költözni.

2) Exem szüleivel lakott. Ott rafináltabb volt. Gyerekkel összebarátkoztatott, kitanitotta hogyi kis család vagyubk tőlem kell kérnie ha csoki ivólé...

Extra kell. 4 honapja jártunk fura módon megutálta a munkahelyét felmondott. Onnantól fura dolgok történtek. Szakítpttunk utána irt találkozzunk este volt nosztalgia szex reggel mondta vegyekbki 3unknak egy lakást. Nem mentem bele! Talált egy pasit aki oda költöztette, vigyázott a gyerekére amig exem félre szexelt. Ja rola még ! El akartam hagyni egy normálisabb ügyvéd jelölt lányért. A lányra ráírt hogy enyém a gyereke és egy családot zúz szét.

2022. jún. 26. 19:20
 10/36 anonim ***** válasza:
75%
te vagy az a gyerek, aki nem fizet az elso randin?
2022. jún. 26. 19:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!