Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire kell figyelni társkeresésnél egy anyukánál , hogy ne fussak aranyásóba?
Hagyjuk anyukával ne kezdj! 36 éves múltam ,kb tisztában vagyok a választékkal. Másrészt a kérdésre szeretnék választ.
Sajnos 2szer belefutottam rafinált, határeset de szerintem aranyásó anyukákba. Ha érdekel titeket szívesen leírom.
Legalább 50 nővel volt dolgom. Egytől egyig fellelhető bennük az anyagiasság.
Nem tudsz olyat találni aki semmi hasznot nem akar a férfitől. Ki kisebb ki nagyobb dolgokat nézve de mindig ott az indok amiért nekik megéri.
Kíváncsi lennék, hogy mi az az arany mennyiség, amit féltesz! Nem konkrétan, csak hogy saját lakás, és kényelmes megélhetésről van -e szó, vagy 3 ház, 2 nyaraló, fix külföldi nyaralások évente 2x stb.
Normális értékrendű nő nem visz haza, és be sem mutat, ameddig a kapcsolat nem ígérkezik tartósnak. Van fizetése, ellátja magát, és a gyerekeit, és ehhez friss kapcsolatban nem is kér segítséget. Nem akar odaköltözni hozzád, de felveti az összeköltözés lehetőségét, ha már tarthatatlan logisztikailag, a gyerekek nélküli találkozás a kapcsolat fejlődése szempontjából, de nyilván ekkora mindketten felméritek, hogy te hogy viszonyulsz, és a gyerekei hozzád.
"Lány megtudta ilyen autom van"
Honnan tudta meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!