Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a fiatal kasszáslányok jónapottal köszönnek nekem mikor lesziázom őket, a másik korombelit (30) azt meg sziával üdvözlik aki jobban néz ki akkor semmi esélyem?

De mit nem értesz azon hogy kettőtök közül nem a kiscsaj a paraszt amiért normálisan köszön, hanem te aki bszod megadni a tiszteletet hogy normálisan köszönj?
Ha meg akkora törzsvendég vagy hogy már arcról ismeritek egymást akkor szimplán mond neki legközelebb hogy tegeződhettek e.

Szerintem meg azért teszi, mert kulturált. Én is így köszönnék, ha az lenne a munkám, hogy embereket szolgáljak ki. Ki engedte, hogy letegezzem? Ha hozzám hasonlóan 20 éves lenne, letegezném, de másként nem.
Anyám tanárnő. Hozzá van szokva, hogy magázzák. Volt olyan időszak, amikro a Mekiben a dolgozóknak előírás volt, hogy tegezzenek mindenkit. Anyám mint a közeli iskola tanára bement, és lesziászták. Állati ciki volt, látszott, hogy a pultosnak is marha ciki, csak muszáj neki.

"nem tudnám azt a munkát végezni ahol az ilyen kommentelők kávét főznek nekem amikor kérem"
Én már a képedbe borítottam volna, jó forrón 🤣
Na de viccet félretéve, nőd mégsincs, szóval messzire nem jutottál a kávéval, dagadék...

"Milyen tiszteletet adjak meg egy 18-20 éves kasszás diáklánynak azon kivül hogy köszönök neki? Elég érdekes is volna ha még magáznám"
Hát pedig pontosan azt kellene tenned. Ha már annyira az illemről dirigálsz, akkor elmondanám hogy ismeretlen felnőtt embert első körben magáznod kellene, akkor is ha az 20 éves.
Én a helyében még jól ki is emelném hogy JÓÓNAPOT KÍÍVÁNOK hátha észreveszed magad hogy nem a seggedből rángattad ki. Mert kB úgy beszélsz róluk mintha a kasszás valami külön állatfaj lenne ami alsóbbrendű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!