Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a fiatal kasszáslányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a fiatal kasszáslányok jónapottal köszönnek nekem mikor lesziázom őket, a másik korombelit (30) azt meg sziával üdvözlik aki jobban néz ki akkor semmi esélyem?

Figyelt kérdés
Kicsit pocakos vagyok meg van szakállam de nem mondanám hogy idősebbnek nézek ki 30-nál , még is ha megy előttem vagy mögöttem egy korombeli jobb kinézetű annak sziával köszön az ilyen betanított diák lány vagy az ilyen huszonéves is nekem meg jó napottal hiába sziázom
2022. jún. 21. 18:08
1 2 3 4 5 6
 11/57 A kérdező kommentje:

Nem hinném hogy egy zsírdisznó ahogy te fogalmazol bár nem értem a sértegetést az 100 kg-s , az inkább 150-től kezdődik és ha téli öltözet van rajtam nem is látszik csak max hogy előredudorodik a hasam kicsit

2022. jún. 21. 18:49
 12/57 anonim ***** válasza:
100%

Én nem kasszas vagyok, eüben dolgozom, sok beteg megfordul nálunk.

Fiatalok és idősek is.

Én 25 éves vagyok

Fiatalokkal általában egyből tegeződünk.

Valószínűleg téged idősebbnek néznek a korodnal.

Az meg nem jelent semmit hogy te viszont tegezed. Engem is tegeznek le automatikusan idősebb betegek, attól még nem tegezem vissza. Mert szerintem meg az a bunkó dolog hogy nem vagyunk egy korosztaly mégis letegez. Ha én magazom, magazzon ő is. Még van hogy olyankor ki is hangsúlyozom a magazast hogy vegye már észre magát.

A te esetedben valószínűleg idősebbnek néz. Pech.

2022. jún. 21. 18:49
 13/57 A kérdező kommentje:

Ne hasonlítsuk már össze az egészségügyet az ilyen tescos meg sparos kasszásokkal!!

Ott ha megyek akkor a 20 évesnek is jó napottal köszönök de még a gyógyszertárba is

2022. jún. 21. 18:51
 14/57 anonim ***** válasza:
100%
Idősebbnek nézel ki, és egy agresszív barom is vagy. Ennyi a sztori, valószínűleg látszik is rajtad, hogy egy mogorva pöcs vagy. :D
2022. jún. 21. 18:53
 15/57 A kérdező kommentje:

Miből látszódna? Amikor oda megyek és köszönök normálisan , nem mogorván, hogy szia

2022. jún. 21. 19:05
 16/57 anonim ***** válasza:
100%
Tudod minden embernek van egy kisugárzása, a tiéd elég negatív lehet, így a megnyilvánulásaid alapján is.
2022. jún. 21. 19:07
 17/57 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyél már ennyire frusztrált, nagyon túlreagálod. Nem kéne magadra venni, semmi rossz nincs abban, hogy jó napottal köszön. Az ilyen helyeken a kasszás, főleg ha épp sokan vannak, abszolút nem azzal foglalkozik, hogy melyik vevő hogy néz ki, csak udvariasan köszön, majd igyekszik minél gyorsabban lehúzni a termékeket. 2 perc múlva meg már nem is emlékszik rád. Annyi következtetést vonhatsz le belőle, hogy az előtted lévőt első látásra fiatalabbnak nézte, téged meg idősebbnek. Nem kell messzemenő következtetéseket levonni.
2022. jún. 21. 19:11
 18/57 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg te nem látod reálisan magad és idősebbnek nézel ki, mint amennyi valójában vagy. Ez nem bunkóság a kasszás részéről, az meg végképp nem játszik itt szerepet, hogy ki mennyire néz ki jól. Pusztán alapvető udvariasságról van szó, ennyi.
2022. jún. 21. 19:11
 19/57 A kérdező kommentje:

És ha rendszeresen hetente 2 alkalommal is bemegyek és mindig sziával köszönök nem kéne átszokni arra talán a jónapotozás helyett? Biztos vagyok benne hogy megismer

Jöttök ezzel hogy mennyivel idősebbnek nézek ki, 30 éves vagyok , nem nézek ki 50-nek!! De még 40-nek se , de még ha valaki csálészemű és 40-nek néz akkor se kéne 20on évesen jónapotoznia

2022. jún. 21. 19:16
 20/57 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne? A 20on évesnek egy 40es az apja, anyja lehetne...
2022. jún. 21. 19:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!