Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a fiatal kasszáslányok jónapottal köszönnek nekem mikor lesziázom őket, a másik korombelit (30) azt meg sziával üdvözlik aki jobban néz ki akkor semmi esélyem?
Nem hinném hogy egy zsírdisznó ahogy te fogalmazol bár nem értem a sértegetést az 100 kg-s , az inkább 150-től kezdődik és ha téli öltözet van rajtam nem is látszik csak max hogy előredudorodik a hasam kicsit

Én nem kasszas vagyok, eüben dolgozom, sok beteg megfordul nálunk.
Fiatalok és idősek is.
Én 25 éves vagyok
Fiatalokkal általában egyből tegeződünk.
Valószínűleg téged idősebbnek néznek a korodnal.
Az meg nem jelent semmit hogy te viszont tegezed. Engem is tegeznek le automatikusan idősebb betegek, attól még nem tegezem vissza. Mert szerintem meg az a bunkó dolog hogy nem vagyunk egy korosztaly mégis letegez. Ha én magazom, magazzon ő is. Még van hogy olyankor ki is hangsúlyozom a magazast hogy vegye már észre magát.
A te esetedben valószínűleg idősebbnek néz. Pech.
Ne hasonlítsuk már össze az egészségügyet az ilyen tescos meg sparos kasszásokkal!!
Ott ha megyek akkor a 20 évesnek is jó napottal köszönök de még a gyógyszertárba is

Miből látszódna? Amikor oda megyek és köszönök normálisan , nem mogorván, hogy szia

És ha rendszeresen hetente 2 alkalommal is bemegyek és mindig sziával köszönök nem kéne átszokni arra talán a jónapotozás helyett? Biztos vagyok benne hogy megismer
Jöttök ezzel hogy mennyivel idősebbnek nézek ki, 30 éves vagyok , nem nézek ki 50-nek!! De még 40-nek se , de még ha valaki csálészemű és 40-nek néz akkor se kéne 20on évesen jónapotoznia

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!