Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a fiatal kasszáslányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a fiatal kasszáslányok jónapottal köszönnek nekem mikor lesziázom őket, a másik korombelit (30) azt meg sziával üdvözlik aki jobban néz ki akkor semmi esélyem?

Figyelt kérdés
Kicsit pocakos vagyok meg van szakállam de nem mondanám hogy idősebbnek nézek ki 30-nál , még is ha megy előttem vagy mögöttem egy korombeli jobb kinézetű annak sziával köszön az ilyen betanított diák lány vagy az ilyen huszonéves is nekem meg jó napottal hiába sziázom
2022. jún. 21. 18:08
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
96%
Te nem az a félkegyelmű vagy aki folyton kirakja ide a képét azzal hogy nincs matche tinderen és véleményt kér magáról? Nem azért, én nem kommenteltem oda, de szerintem ocsmány volt a srác lol
2022. jún. 21. 19:21
 22/57 A kérdező kommentje:

Nem vagyok tinderen szóval nem

2022. jún. 21. 19:22
 23/57 anonim ***** válasza:
98%
Már megint te? Valszeg szarul nézel ki, és öregebbnek néznek a lányok a korodnál. Szívesen.
2022. jún. 21. 19:26
 24/57 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok én sem a magázás híve, korombeliekkel, max néhány évvel idősebb ismeretlenekkel én is tegeződni szeretek inkább. Nyilván hely- és szituációfüggő a dolog, de itt most a boltra gondolok. De ha téged valóban 40 körülinek néz, az egy huszonéves eladó esetében teljesen rendben van. Huszonévesen én sem tegeztem 40eseket.
2022. jún. 21. 19:26
 25/57 A kérdező kommentje:
De nem értitek hogy nem nézek ki 40-nek??? 30 éves vagyok és ennyinek is nézek ki csak teorikusan írtam mert ezt erőltetik
2022. jún. 21. 19:28
 26/57 anonim ***** válasza:
100%

Mennyire kell megrögzött pszichopatának lenni, ahhoz, hogy ez ennyire foglalkoztasson?

Te vagy az, akit ha visszautasítanak hazáig követed a nőt? Ijesztő vagy!

Úgy köszön ahogy akar, annak akinek akar, nem tartozik neked elszámolnivalóval!

Valószínű ugyanilyen a kisugárzásid is, mint ami lejön abból ahogy írsz... Ijesztő, mogorva.

Mit figyeled te meg, hogy kinek hogy köszön? Ki lennél te?

Ennyire ráérsz?

2022. jún. 21. 19:33
 27/57 anonim ***** válasza:
100%
25: SZERINTED nem nézel ki 40-nek. De szerinted alkoholista se vagy, aztán mégis.
2022. jún. 21. 19:34
 28/57 anonim ***** válasza:
100%

"Ne hasonlítsuk már össze az egészségügyet az ilyen tescos meg sparos kasszásokkal!!

Ott ha megyek akkor a 20 évesnek is jó napottal köszönök de még a gyógyszertárba is"

És miért ne hasonlítsuk össze? Ember, szerinted a kasszasnak nem jár meg az az alapvető tisztelet mint mindenki másnak?

2022. jún. 21. 19:36
 29/57 anonim ***** válasza:
100%
Mégis milyen ember az aki egy vadidegen nő köszönésén kattog? Jóember, elmész a boltba, bevásárolsz, fizetsz és mész a dolgodra. Bonyolult mi?
2022. jún. 21. 19:37
 30/57 anonim ***** válasza:
100%

"Te vagy az, akit ha visszautasítanak hazáig követed a nőt?"

Volt ilyen kérdés?

2022. jún. 21. 19:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!