Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a fiatal kasszáslányok jónapottal köszönnek nekem mikor lesziázom őket, a másik korombelit (30) azt meg sziával üdvözlik aki jobban néz ki akkor semmi esélyem?
Nem tudom, de én 40 leszek, és a huszonéves pénztáros csaj a SPARban simán letegez.
Esélyem mondjuk nincs nála, mert van pasija.
Bocs, de ezt inkább kérdezd meg másoktól, hogy hány évesnek látnak téged, ne te találd ki, hogy szerinted hánynak nézel ki. Akár újonnan megismert emberektől (akik tényleg nem tudják a korod), akár közeli jó baráttól, bizalmasodtól aki tényleg elmondja az igazat.
Én 28 vagyok és nekem is van olyan korombeli barátom, aki simán elmegy 35 felettinek is. Ő nem pocakos, viszont szakállas, kopaszodó és van sok tekintetben egy ilyen lestrapált tekintete.
Többnél is előfordult ez , miért kell így viselkedni? Azzal hogy sziát köszönne nem egyből szexre hívna csak legalább nem azt mutatná, hogy nem egyenlőrangúnak tart
De az egyiknek már nem is köszönök akkor ha ilyen módon viselkedik velem akkor én is lekezően viselkedek
Az neked miért lekezelő, hogy jónapot?
De ha nem fogsz nekik köszönni, hidd el azt is letolják, max megjegyzik, hogy bunkó paraszt vagy.
Nem én kezdtem én sziával köszönök , nem vagyok idős hogy nekem jónapotozzon mikor előttem lévőt vagy utánam lévőt többször látom hogy sziázza amikor olyan korú mint én csak jóképű
Én is huszonéves vagyok és bár nem dolgozom kasszásként, de azért el tudom mondani, hogy nem annak köszönök sziával, akivel összejönnék. A kettőnek semmi köze nincs egymáshoz. Ha idegen, akkor azon múlik, hogy kb. hány évesnek nézem. Ha nem olyan sokkal tűnik idősebbnek és sziával köszön, akkor én is úgy fogok, teljesen mindegy hogy néz ki. Ha valamivel azért idősebb, de közvetlennek tűnik, akit nem zavar, ha nem magázom, akkor is. Minden más esetben elsőre idegennek inkább jónapottal köszönök és nem azért, mert mert "hidegen kezelem", hanem mert az az udvarias.
Lehet az a másik nem csak jobban nézett ki, de fiatalabbnak is tűnt nálad, neki azért köszönt sziával.
Elég érdekes ha az udvariasságról szólna a dolog hogy jónapotozik akkor a végén is elkösszönne hogy viszontlására vagy viszlát , de az nem megy, tehát csak modoroskodás mert nem nézek ki jól a szemében inkább.
De volt hogy rászóltam elköszönéskor mikor nem köszönt vissza, hogy KÖSZÖNTEM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!