Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a fiatal kasszáslányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a fiatal kasszáslányok jónapottal köszönnek nekem mikor lesziázom őket, a másik korombelit (30) azt meg sziával üdvözlik aki jobban néz ki akkor semmi esélyem?

Figyelt kérdés
Kicsit pocakos vagyok meg van szakállam de nem mondanám hogy idősebbnek nézek ki 30-nál , még is ha megy előttem vagy mögöttem egy korombeli jobb kinézetű annak sziával köszön az ilyen betanított diák lány vagy az ilyen huszonéves is nekem meg jó napottal hiába sziázom
2022. jún. 21. 18:08
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
100%
Ja es dolgoztam vendeglatasban es kereskedelemben is regen , sokszor letegeztek, vagy pont akit en tegeztem le magazott..nehez eltalalni. Valaki megsertodik ha magazzak, hogy ő nem olyan öreg. De a pultba mégis ott van az ember fiatalon, a masik meg 15-20 évvel idosebb, már nehéz kitalálni hogy legyen. Pont multkor agyaltam hogy a tescós kiscsajt is letegeztem az meg magazott, latszott hogy megzavarodott. Megiscsak fiatal diák, lehet nekem nem kéne letegezni, de fene se gontolta hogy nem tegez vissza.
2022. jún. 21. 22:12
 42/57 anonim ***** válasza:
32%
A kiegészítő kérdésben huszonevest is írtál. Én és 20onéves nő ismerőseim lekezelőnek tartjuk, amikor valaki lesziáz, mint egy iskoláslányt. Ismerek olyat, aki kínjában azért jár már kosztümben hétköznap, hogy végre ne nézzék tinédzsernek, hiába alacsony.
2022. jún. 22. 07:30
 43/57 anonim ***** válasza:
40 esként alig tudok lerázni egy 20 as csajt, nem kell valakinek?😂
2022. jún. 22. 08:47
 44/57 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, ne.

Ez a kérdező egyre szánalmasabb.

Ennél van lejjebb?

2022. jún. 22. 09:04
 45/57 anonim ***** válasza:
100%
Ja hogy ez a sörszagú pocakos pali még mindig 🤣🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡
2022. jún. 22. 09:27
 46/57 anonim ***** válasza:
100%
Ki más lenne 🤣
2022. jún. 22. 12:42
 47/57 anonim ***** válasza:
100%
Ezek után en lehetnék a nők álma:=) általában tegeznek a kasszás pultos recepcios csajok 52F. Pocak nincs haj van még.
2022. jún. 22. 13:43
 48/57 A kérdező kommentje:

Nincs sörszagom , reggel járok tescoba vagy sparba heti pár alkalommal reggelit venni meg pár más dolgot a hétre és olyankor mivel épp munkába megyek nincs semmiféle sörszagom..

Ma reggel is voltam és a szokásos kiscsaj volt diákmunkás látszik a pólóján és csak jónapotozik , elég irritáló

2022. jún. 22. 18:15
 49/57 anonim ***** válasza:
Mert igénytelen lepukkant alkesz vagy pralám
2022. jún. 22. 18:44
 50/57 anonim ***** válasza:
100%
Kasszás Erzsi bezzeg derogálna, te dagadék....
2022. jún. 22. 18:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!