Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a fiatal kasszáslányok jónapottal köszönnek nekem mikor lesziázom őket, a másik korombelit (30) azt meg sziával üdvözlik aki jobban néz ki akkor semmi esélyem?
Az hogy egy kórházban máshogy köszönünk mint egy tescoban ahogy egy temetésen se röhögcsélünk mint a moziban.. illemtan!
Nem követem őket nem kell aggódni nem érdekelnek ilyen szinten, csak döhitő hogy még egy köszönésnél is csak a külső számít
Szóval ha fiatalabb csak sziával köszön, az egyenlő hogy eltudna képzelni valamit a férfivel? 😀😮
De jó! A munkahelyen van egy 25 körüli csaj aki sziaval köszön! Amúgy i le akarnám szopatni vele magam! Most már tudom hogy itt a lehetőség! 🙃🤣
"Az hogy egy kórházban máshogy köszönünk mint egy tescoban"
Nem. Nem köszönünk másképp. A kasszas is ugyanolyan ember. És még te tartod bunkonak a kasszast? Mikor olyan szinten lenezed hogy szerinted nem ugyanolyan koszonest érdemel. Nem a kocsmárosrol van szó..
Bár szerintem tök mindegy hogy a miniszterelnökről vagy a kapáló földművesről van szó, mindenkinek jár egy alapvető tisztelet ameg ki nem érdemli az ellenkezőjét. Mert ha te nem adod meg a kellő tiszteletet akkor a másik is joggal áll úgy hozzád.
Melyik illemtankönyvben írják, hogy máshogy kell köszönni egy üzletben, mint egy kórházban? Ha már az illemre hivatkozol... Mindkettő egy hivatalos hely, a pénztáros sem a barátod, ahogy az egészségügyi dolgozó sem.
Nincsenek persze kőbe vésett szabályok, én is visszategezem a kasszást, ha hasonló korú és ő letegez, de azt sem veszem személyes sértésnek, ha magáz. Semmi köze az egésznek a külsőhöz, hanem alapvető illem.
Sz.rd már le. Velem is pont ma volt hogy az Aldis kasszaslany Jó napottal koszont, flegman, miutan en elore koszontem. Elkoszonni sem tudott a vasarlas vegen. Nő vagyok. Volt hogy en koszontem jonapottal, aztan ől sziaztak le.ez a jobbik eset.
Nekem sem esik jól ha magaznak de ez van , biztos latszik hogy nem 20 eves vagyok, sz.rabb napokon foleg. Megsem frocsogok itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!