Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a fiatal kasszáslányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a fiatal kasszáslányok jónapottal köszönnek nekem mikor lesziázom őket, a másik korombelit (30) azt meg sziával üdvözlik aki jobban néz ki akkor semmi esélyem?

Figyelt kérdés
Kicsit pocakos vagyok meg van szakállam de nem mondanám hogy idősebbnek nézek ki 30-nál , még is ha megy előttem vagy mögöttem egy korombeli jobb kinézetű annak sziával köszön az ilyen betanított diák lány vagy az ilyen huszonéves is nekem meg jó napottal hiába sziázom
2022. jún. 21. 18:08
1 2 3 4 5 6
 31/57 A kérdező kommentje:

Az hogy egy kórházban máshogy köszönünk mint egy tescoban ahogy egy temetésen se röhögcsélünk mint a moziban.. illemtan!

Nem követem őket nem kell aggódni nem érdekelnek ilyen szinten, csak döhitő hogy még egy köszönésnél is csak a külső számít

2022. jún. 21. 19:59
 32/57 anonim ***** válasza:
100%
Én 30 vagyok,de kb.25-nél nem néztek még idősebbnek meg jól is nézek ki. Velem a gyógyszertárban volt olyan, hogy letegeztem a kb. velem egyidős csajt és 'jó napot'volt a válasza. Szimplán azért csináltam,mert az előttem lévő 40-es csávóval is szia-val köszöntek egymásnak, az úgy mellbe vágott kicsit. Aztán látom,h a 40-es csávó a vásárlás után nem hagyta el a gyógyszertárt ,hanem odament bratyizni a többi ott dolgozóhoz is, kiderült,h már rég ismerik egymást. Én meg egy idegen voltam. Nem lehet, h a te esetedben is ez volt az ok?
2022. jún. 21. 20:00
 33/57 A kérdező kommentje:
Nem, ez rendszeresen előforduló eset volt, biztos vagyok benne, hogy nem ismerősök voltak
2022. jún. 21. 20:03
 34/57 anonim ***** válasza:
100%
Pont erről beszéltünk 27 éves kollégámmal, hogy milyen rohadt lekezelő, amikor letegeznek. Köszönök, hogy jó napot kívánok, mir eő szia. Vagy amikor a mellettem lévőt magázzák, én meg kapok egy sziát.
2022. jún. 21. 20:18
 35/57 A kérdező kommentje:
Kasszás diáklányt had ne magázzak már
2022. jún. 21. 20:21
 36/57 anonim ***** válasza:
19%

Szóval ha fiatalabb csak sziával köszön, az egyenlő hogy eltudna képzelni valamit a férfivel? 😀😮

De jó! A munkahelyen van egy 25 körüli csaj aki sziaval köszön! Amúgy i le akarnám szopatni vele magam! Most már tudom hogy itt a lehetőség! 🙃🤣

2022. jún. 21. 20:22
 37/57 anonim ***** válasza:
98%
#35 Ő meg had ne tegezzen már ha nem akar. Te szánalmas ...
2022. jún. 21. 20:23
 38/57 anonim ***** válasza:
100%

"Az hogy egy kórházban máshogy köszönünk mint egy tescoban"

Nem. Nem köszönünk másképp. A kasszas is ugyanolyan ember. És még te tartod bunkonak a kasszast? Mikor olyan szinten lenezed hogy szerinted nem ugyanolyan koszonest érdemel. Nem a kocsmárosrol van szó..

Bár szerintem tök mindegy hogy a miniszterelnökről vagy a kapáló földművesről van szó, mindenkinek jár egy alapvető tisztelet ameg ki nem érdemli az ellenkezőjét. Mert ha te nem adod meg a kellő tiszteletet akkor a másik is joggal áll úgy hozzád.

2022. jún. 21. 21:32
 39/57 anonim ***** válasza:
100%

Melyik illemtankönyvben írják, hogy máshogy kell köszönni egy üzletben, mint egy kórházban? Ha már az illemre hivatkozol... Mindkettő egy hivatalos hely, a pénztáros sem a barátod, ahogy az egészségügyi dolgozó sem.

Nincsenek persze kőbe vésett szabályok, én is visszategezem a kasszást, ha hasonló korú és ő letegez, de azt sem veszem személyes sértésnek, ha magáz. Semmi köze az egésznek a külsőhöz, hanem alapvető illem.

2022. jún. 21. 21:42
 40/57 anonim ***** válasza:
76%

Sz.rd már le. Velem is pont ma volt hogy az Aldis kasszaslany Jó napottal koszont, flegman, miutan en elore koszontem. Elkoszonni sem tudott a vasarlas vegen. Nő vagyok. Volt hogy en koszontem jonapottal, aztan ől sziaztak le.ez a jobbik eset.

Nekem sem esik jól ha magaznak de ez van , biztos latszik hogy nem 20 eves vagyok, sz.rabb napokon foleg. Megsem frocsogok itt.

2022. jún. 21. 22:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!