Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejönnétek komoly kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek komoly kapcsolatra egy olyan 32 éves nővel, aki most vett fel 30 millió ft hitelt 25 évre?

Figyelt kérdés
Lakásra. És kijelenti, hogy nem közösködik.
2022. jún. 18. 19:49
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Kivéve, ha házassági szerződést írtok erről.
2022. jún. 18. 22:09
 22/31 anonim ***** válasza:
94%
Ha a lakás Magyarországon van akkor nem. Mivel nekem kizáró oknak számít ha egy nő Magyarországon szeretne hosszútávon élni.
2022. jún. 18. 23:21
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk én csak 30 éves vagyok és van önerőm. Hitelt talán nem kell felvennem max egy keveset. Örököltem egy enyhén felújítandó családi házat távoli rokontól, amire nem számítottam. Amúgy olyan 10 milliót fel kellett volna vennem/vennünk.

Ha a párommal közösen venném fel, akkor váláskor az ő részét fizetném ki neki, vagy gyerektartás fejében adná nekem. De nem 50-50% lenne a tulajdonjog, mert neki nulla az önereje, nekem meg súlyos összeg gyűlt már össze.

Házasság előtt írnék szerződést éppen azért, hogy mindkettőnket védje.

Ebben a sztoriban ha a pasi odaköltözik mondjuk és fizet a rezsibe, kajára stb akkor is ingyen él valahol a kapcsolat ideje alatt. Meg lehet nézni az albérlet árakat. Sokat spórolnak ő is a kapcsolaton.

Nyaralást már előre meg lehet beszélni és akkor a nő is tud (ha akar) félretenni rá.

2022. jún. 18. 23:29
 24/31 anonim ***** válasza:
94%

Mondjuk h már így szóba került az anyagi része ( hány millió hitele van, továbbá hogy nem szánja közösbe), akkor ők már összejöttek, és gondolom nem 2 hónap után beszéltek róla…

Ha meg mégis, akkor meg el tudja dönteni a pasi, hogy akar-e hosszú távon így tervezni. Értem ez alatt, hogy ha pl házasságot köt az ember, akkor o úgy képzeli hogy vagyonkozosséget alkotnak, nem külön lakást akar, hanem a nővel egyet, és össze teszik ami van a kiadásokban, meg ott lesz a gyerek kérdés. Stb stb). A ház házasság előtti vagyon jelen esetben, tehát nem tartozik eben bele, de ha családként működnek, eset a hosszútávú terv, értem a kicsit rossz szájízt..

Én sem feltétlenül kezdeném a gyerek/csaladtervezést egy 2x30 milliós hitellel a nyakamon/nyakunkon, mint család… bárkivel történhet 20 év alatt bármi, munkahely elvesztés, betegség stb, amikor nem csak a kb 300 ezret kell fizetni és a kiadásokat, de ha kiesik az egyik fizuja az megérződhet, e és gyerekek is ott lesznek…

Értem persze a nő álláspontját is, de én biztos nem ugranék bele külön szinten 30 milliós hitelbe. De ez én vagyok, és naiv, aki hisz abban, hogy a házasságok működne azzal, akivel gyereket tervezek és az életemet osszekotom..

Értem a bizonytalanságot, mert sok kapcsolat meg eleve tönkremegy 20 év alatt.. mondjuk én lehet inkább szerződést kötnék, talán belefoglalták h válás esetén nem csak az x% reszt amit beleteszünk, hanem h mindkét fel továbbadja pl az ingatlant, vagy max akkor nem, ha mindketten egyet értenek , hogy a vagy b tulajdonában maradjon és fizesse ki a fennmaradó reszt a másoknak. Vagy ilyesmi.

2022. jún. 19. 00:11
 25/31 anonim ***** válasza:
69%
Ki mondta egyáltalán, hogy a nő akar családot?
2022. jún. 19. 00:45
 26/31 anonim ***** válasza:
92%

Ha nem lett volna nyilvánvaló, mindenkinek a saját vèleménye volt a kérdésben kérdezve..

Továbbá mivel nem ismered a kérdésben szereplő vadidegent, gondolom nyilvánvaló, hogy nem tudsz róla semmi egyebet.

Az is nyilvánvaló, hogy mindenki a saját szemszögéből válaszol.

Esküszöm felb#sz hogy ezen az oldalon az alapvető dolgokat is el kell magyarázni egy kérdés alatt, mert mindig van 1-2 kommentelő aki nem érti azt sem miért 4 a 2x2…

2022. jún. 19. 00:52
 27/31 anonim ***** válasza:
94%
Továbbá ajánlom figyelmedbe a kérdező 5-os kommentjét, ahol konkrétan fel is vetette a gyerek kérdést. Inkább már nem folytatom, mert kiégtem így is.
2022. jún. 19. 00:55
 28/31 anonim ***** válasza:
82%

Azt értjük, hogy a koma családdal számol. De ki mondta, hogy a nő fejében is az a terv?

Gyerek mellett azért nehezebb megvalósítani a külön kasszát. Én nem akarok családot, nyilvánvalóan ennek fényében válaszoltam azt, hogy alapból jó nagy hülyeség a közösködés és tök indokolatlan

2022. jún. 19. 01:01
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen anyagiaskodó nővel soha
2022. jún. 19. 09:59
 30/31 anonim ***** válasza:
90%

28/

ja, de azt se mondta senki, hogy nem akar gyereket.. Értjük, hogy te speciel nem akarsz, de mindenki a saját szemszöge alapján válaszol, bizony..

2022. jún. 19. 17:55
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!