Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejönnétek komoly kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek komoly kapcsolatra egy olyan 32 éves nővel, aki most vett fel 30 millió ft hitelt 25 évre?

Figyelt kérdés
Lakásra. És kijelenti, hogy nem közösködik.
2022. jún. 18. 19:49
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
85%

Így ne is közösködjön. A hitel az ő döntése volt, ő vállalja érte a felelősséget, én meg vállalom a saját pénzügyeimért.

Ha te költözöl hozzá, akkor neked most sincs semmid, meg aztán se lesz, hogy évekig (nagyon) olcsón laksz? Akkor nem az a kérdés, hogy te összejönnél-e vele…

2022. jún. 18. 20:15
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

a meg a másik amit a 8as mond :F

Mondjuk én önerőre kifizettem 17 millát és a fennmaradó rész 2milla hitel, akkor elég előnytelen végkimenetele lehet egy bírósági pernek, amikor meg kéne fizetni a tulajdonrészét főleg most, hogy 50%al ugrott meg a kecóm értéke. Tehát tételezzük fel most kifizet 1millát a 2ből, de mivel azóta 50% értéknövekedés keletkezet ez az összeg ami neki járna az 1,5 lenne, de javítson ki valaki ha tévednék. A vagyonosztás mindig az aktuális piaci áron számított hányadban működik. Mert ha te 20 éve vettél lakást 50ezer forintért, akkor nem ezer forint lesz a járandósága. Ez tuti!

2022. jún. 18. 20:16
 13/31 anonim ***** válasza:
74%

Ezek szerint már lakást sem vehetek, mert senki sem fog összejönni velem.

Hajlèktalan nő leszek, akkor talán lesz párom :D

2022. jún. 18. 20:17
 14/31 A kérdező kommentje:

10. Bocsi, én egyik fél sem vagyok, csak az egyik barátnőmnél jött ez fel.

A masik, ha külön kasszán vannak, és a nő épp hogy csak ki tudja nyögni a hitelt a fizujából, akkor a pasi se költsön, ne menjen külföldi nyaralásra meg sehova emiatt? Vagy akkor ő fizessen mindent a nőnek? Érdekes.

2022. jún. 18. 20:19
 15/31 anonim ***** válasza:
72%

Ebben mi az érdekes? Sokaknál van így, hogy a férfi fizet szinte mindent.

Mert még diák a lány, mert keveset keres, mert éppen otthon van a gyerekkel, vagy mert egyszerűen “a férfi dolga”.

2022. jún. 18. 20:24
 16/31 A kérdező kommentje:
15. Értem, szóval a férfi fizessen minden közöst azzal az indokkal, hogy a nőnek van egy lakáshitele, ami csak az ôvé lesz majd.
2022. jún. 18. 20:29
 17/31 anonim ***** válasza:
79%
El is hagyhatja.
2022. jún. 18. 20:34
 18/31 anonim ***** válasza:
74%

Nem érted.

A férfi azért fizet adott esetben mindent, mert egyszerre akar nyaralni menni, vagy étterembe, vagy moziba, vagy csak bevásárolni és azt, hogy eközben nője legyen.

2022. jún. 18. 20:36
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Nekem van saját házam. Jobb is hogy nem közösködne, nem akarnám fizetni a hitelét.
2022. jún. 18. 21:00
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

A törvény szerint amit a házasságotok (illetve házasság esetén visszamenőleg az együttélésetek kezdete) után fizetsz bele a hitelbe, annak a felét olyan, mintha a párod fizette volna. Így követelhet tulajdonjogot vagy annak megfelelő összeget váláskor. (Bár ezzel általában a férfiakat szokták lehúzni nők, de itt most fordítva lenne ugye.)

Bizony. Ha mondjuk még van hátra 20 millió a hitelből, amikor összeköltöztök, majd ezt később kifizeted, akkor még később majd váláskor a bíróság úgy nézné, hogy ezt közösen fizettétek és akkor jár annyi tulajdonjog neki az ingatlanból.

2022. jún. 18. 21:45
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!