Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejönnétek komoly kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek komoly kapcsolatra egy olyan 32 éves nővel, aki most vett fel 30 millió ft hitelt 25 évre?

Figyelt kérdés
Lakásra. És kijelenti, hogy nem közösködik.
2022. jún. 18. 19:49
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
89%

Simán.

De akkor nem lakhatunk együtt.

2022. jún. 18. 19:51
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
Igen és miért közösködjön? Gondolom te sem szeretnéd a hitelét fizetni.
2022. jún. 18. 19:52
 3/31 anonim ***** válasza:
19%

Nem. Egyrészt van lakásom, és ha nem is lenne, a férfi dolga, hogy ezt előteremtse (utóbbi esetben szeretném én eldönteni, hogy, mit tegyünk, és nem pedig beleugrani, ráadásul 25 évre...)

31/F

2022. jún. 18. 19:53
 4/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem. De nem a hitel miatt...
2022. jún. 18. 19:55
 5/31 A kérdező kommentje:
Csak érdekes, hogy így hogy akarna valakivel közös jövőt? Megengedi, hogy a pasi odaköltözzön, de a hitelbe nem fizethet, mert a lakas az övé. És mondjuk eltelik pár év, jön a közös gyerek, stb. és a hitelt meg csak a nő fizeti, a pasi meg vendégnek érezné magát meg h nincs semmije. Elég életszerűtlen.
2022. jún. 18. 20:01
 6/31 anonim ***** válasza:
89%

Ez ilyenkor úgy megy, hogy a lakásba beadsz (felújítás), meg persze fizetsz a rezsibe is, és eltartod a nőt, amikor terhes, meg gyereket nevel.

Csak akkor van gond, ha megromlik a viszony - mert akkor egy fillér nélkül dob majd ki, ÉS a gyerektartást is fizeted.

2022. jún. 18. 20:05
 7/31 FoxtrotLidérc ***** válasza:
98%
Attól függ... Nekem is a saját ingatlan a célom, ami konkrétan az enyém, és az enyém is marad. Nem tudok senkit sem kárhoztatni azért, hogy amiért Ő dolgozik meg, azt a magáénak akarja tudni. Viszont arra számítson, hogy nem költöznék oda hozzá úgy, hogy nekem nincsen még semmim - nem érezném magam biztonságban. Kapcsolatok jönnek-mennek, nem szeretném a tetőt is elveszteni a fejem fölül egy esetleges szakítás alkalmával.
2022. jún. 18. 20:07
 8/31 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez így korrekt. Nálunk sincs közös kassza, maximum az ételbe és a rezsibe fizetünk fizuarányosan. Undorodom a közös tulajdontól és a hitelt is magamnak szeretem felvenni. Közös lónak túrós a háta.

Annyira hülye meg nem vagyok, hogy hagyjak valakit belefizetni a hitelembe, hogy utána kihisztizze magának az osztott tulajdont a bíróságon. Meg a fszomat azt

2022. jún. 18. 20:10
 9/31 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor ki jelenti ki, hogy nem közösködik? Én 2millát vettem fel lakásra, mert az önerő jóformán megvolt és 6 évre (bibibi), de nem várnám el a másiktól, hogy ő fizesse a hitelemet, amikor a lakás a nevemen van és a jóbüdös életbe nem lesz az ő nevén a lakás. Házasság után sem, mert ez házasság előtt szerzett vagyon, ami az enyimé. A csajom meg csak örülni fog, mert nem kell albérletbe fizetnie és az albérletre szánt összeget, amit fizetnie kéne magára költheti. Tehát a srác esetében ez szintén előnyös lehet. Félreteheti azt a pénzt vagy azt csinál vele amit akar. Rezsit, kaját természetesen fifti-fifti alapon fizetniük kell a feleknek.
2022. jún. 18. 20:11
 10/31 anonim ***** válasza:
89%
Másrészt semmi sem tiltja meg neked, hogy a nő hitele helyett a sajátod fizesd. Ezzel a felállással szerintem csak az élősködőknek meg a kontrollmániásoknak van problémája.
2022. jún. 18. 20:11
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!