Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok a 30-40 éves nők, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a 30-40 éves nők, akik még mindig a nagy Ő-t keresik, persze mindezt otthonról, úgy hogy közben a nettó 500 ezres fizut,saját lakást kocsit elvárják,tisztában vannak azzal hogy hátralévő életükben is egyedül fognak élni?

Figyelt kérdés
2022. jún. 18. 13:40
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
5%

Em azzal szorakoztam hogy szexkapcsis pasik lesznek belém szerelmesek, es aztan dobom őket.

Ha ők igy álltak hozzám, vissza is kapják. Szinte élvezem amikor összetörve kaparják a küszöböm szakitas után azok, akik csak szexre akartak méltatni az elején.

Olyan elégtélelérzést nyújt. De majd meg komolyodom egyszer🤣

2022. jún. 18. 14:25
 12/31 anonim ***** válasza:
73%
42 évesen egyedűl élek majdnem 500 a fizum.. és szinte csak olyan férfiakkal ismerkedem meg aki anyuval él és 15.ére nincs semmi a fizujából.. na? Inkább maradok egyedűl, mint egy ilyen hülyegyerekre pazaroljam az időm..
2022. jún. 18. 14:27
 13/31 anonim ***** válasza:
95%
Igen, tisztában vagyok vele, és a kérdéseket olvasva, ez a legjobb opció. A férfiak utálják a nőket. Miért akarnék együtt élni valakivel, aki utál, lenéz, undorítónak, hülyének tart?
2022. jún. 18. 14:30
 14/31 anonim ***** válasza:
12%

Mondjuk a mi cégünknél van, aki 180ezret keres nettóban, a termelésben, operátorként...Basszus, én is dolgoztam a termelésben, de műszakvezetőként és 1 túlórával már 500 felett volt a fizum. Nőként és csak egy tetves érettségit kértek, a diplomámat figyelembe sem vették, mivel túlképzett voltam a munkához.

Szóval én azon akadtam fent, hogy havi 500ezer egy autó és egy lakás már luxus kategória és nagy "elvárás". Ezek alap dolgok b@zd meg, milyen körülmények között élsz te??

Jó állapotú használt autót már vehetsz 1,5 millióert és senki nem mondja meg hogy nem újonta vetted pár éve. 1, 5 milliónak fél év alatt össze kell gyűlnie! Persze nem 200ezres fizetésből. De nem fér a fejembe hogy miért dolgoznak éhbérért egyes emberek, miért tanulnak???

2022. jún. 18. 14:34
 15/31 anonim ***** válasza:
16%
Miért nem mentek külföldre dolgozni? Külföldön mosogatással meg lehet keresni havi 500ezret,miért nyomorogtok 180-200ezerből??
2022. jún. 18. 14:57
 16/31 anonim ***** válasza:
38%

Azért jó egy ilyen anonim oldal, mert mindenki azt ír magáról amit akar.

15,16,17.

Te meg kereshetsz bármennyit akkor is csak egy sötét, büdös paraszt leszel bár erősen kétlem, hogy bármihez is értenél, mert akkor nem dobálóznál ilyen égbekiáltó fa×zágokkal amiket írsz. te szerencsétlen szerinted 500 ezer forintnyi euró az kint mire elég?

2022. jún. 18. 15:08
 17/31 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem sokan félreértik ezt "az ember társas lény" szöveget, főleg a pasik. A nők nagy része nem olyan életképtelen,mint a pasik. Úgy írták az egyedülélésről, mintha valami félelmetes börtön lenne. A társas lény nem azt jelenti, hogy kötelezően lógjon rajtam otthon is valaki. Annyit jelent, hogy nem arra hivatott az ember, hogy egy lakatlan szigeten éljen remeteként. Ne vágja el magát az emberektől legyen társasága. Ezt 30-40 évesen is, meg később is meg lehet teremteni. Ha dolgozik, sportol, vannak barátai, van gyereke, akkor úgy kb.mindig társaságban van. Én így élek. Ezért amikor otthon vagyok, már semmi másra nem vágyom, csak egy kis nyugira. A tévé előtt dögleni, aludni, vagy mosogatni egyedül is tökéletesen lehet.

Ha egy pasi nem nyújt többet, mint egy ATM és egy vibrátor ötvözete, akkor semmi szükség nincs rá, ugyanis mindkettő helyettesíthető hátrányok nélkül! A kérdésre válaszolva tehát nem félnek, mert nincs mitől. A jobb életet választják a rosszabb helyett. (A gyengébbek kedvéért, te lennél a rosszabb, mivel veled ugyanazt kapna, mint nélküled, csak veled problémák is járnak.) Ha talál olyat, aki többet nyújt, mint ahogy nélküle élne, akkor majd vele él, mert akkor is a jobbat választja a rosszabb helyett.

2022. jún. 18. 15:15
 18/31 anonim ***** válasza:
11%

18

Miért fszság alapvetőnek tekinteni, hogy azért a munkáért, amit legalább egy évtizede végzel, nem zsebpénzt kellene kapnod? Már ne is haragudj, de egy szakképzett munkaerő ilyen szakmai múlttal szerinted normális dolog, ha 200-300 nettóka tud csak összehúzni vénségére?

25 éves vagyok baszod, mégis össze tudtam húzni már most pár millió forint megtakarítást és 3 év tapasztalattal már megadják a 300 nettós bért kb bárhol, ahova mentem. Gondolod, hogy 15 évvel később ugyanitt akarok tartani? Gondolod, hogy egyáltalán ugyanitt fogok tartani? Ne vicceljünk már, ki az az életképtelen, aki nem bír 40 éves fejjel egy tisztességes felnőtt életet felmutatni? Komolyan 500 nettóra kell vergődni, mikor itt volt nektek annyi idő arra, hogy ne legyetek egy darab szar, amennyi alatt felnőtt egy generáció?

2022. jún. 18. 15:16
 19/31 anonim ***** válasza:
87%
Az 500 ezer forintnak megfelelő eurót haza kell hozni és itthon gyűjteni. Sok munkahely ad szállást. Én így vettem az első autómat 3 hónap alatt 22 évesen.
2022. jún. 18. 15:23
 20/31 anonim ***** válasza:
0%

És ezek hívják selejtnek a mostani fiatalokat 😂😂😂

Viccnek is rossz

2022. jún. 18. 15:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!