Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg egyedül kell le élnem az életem?
Ha nem kellesz senkinek vagy csak olyannak, akit a hátad közepére sem kívánsz, akkor... Végül is nem "kell", mert bármikor dönthetsz úgy is, hogy vége.
Egyébként fura, hogy csak mostanra jutottál el a felismerésig. Én is 31 éves vagyok, nő, és már tizenévesen egyértelművé vált ez számomra. Persze attól még baromira frusztrál a mai napig, nem vagyok olyan beállítottságú, aki ezt békésen el tudná fogadni.
Igen.
A kutyának se kellesz.
Törődj bele!
Én is 31éves vagyok ráadásul túlsúlyos és meg kancsi is. Mégis találtam egy nagyon szép lányt 175centi és 55kiló. Mindenki azthiszi,hogy a testvérem, mert túl jól nez ki,hogy a párom legyen.
Szóval ne add fel. Csak határozott legyél és ne online kinlódj. Kezdj szociális életet élni.
Elképzelhető.
Én Nálad plusz 10+,és egyedül vagyok évek óta, pedig nem gondolnám, hogy gáz lennék nagyon.
Biztosan "velünk" van a bibi, ki tudja, majd lesz valahogy, lehet magányos farkas típusok vagyunk, csak nem tudjuk. 😆
Aki szarul nézz ki és vagy csóró annak ott vannak a dagi nők!
Problem solved
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!