Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem próbált meg senki személyesen beprobalkozni?
Sziasztok!
Mindig jó alkatú, csinos és igényes no voltam, ennek ellenére személyesen soha vagy csak tényleg nagyon ritkán, egy évben max egyszer próbálkozott be nálam élőben egy srác.
Mindenhol azt olvasom itt a gyakorin, hogy az “átlagos” és kevésbé szép nőkhöz is simán odamennek, de én ezt nem tapasztaltam annak ellenére, hogy az átlagostól több vélemény alapján is előnyösebb a kulsom (ezt nem nagyképűségből írom, vagy ilyesmi).
Igaz, nem voltam nagy társasági ember, nem voltak fiú barátaim, nem jartam bulizni sem.
A mostani kapcsolatom is tinderrol van.
Egyszer egy férfi ismerősömtől kérdeztem, hogy miért lehet ez. Azt mondta, hogy túlságosan elérhetetlennek tűnök, ezért nem mertek bepróbálkozni.
Lehet ebben valami?
Ti hogy látjátok?
Férfiak véleménye is érdekelne.
Köszi ✌🏻☺️
23N

Nem az volt a kérdés, hogy miért nem ismerkednek velem, hanem hogy miért nem személyesen, miért csak online?
Nincs semmilyen stílusom, nem tudom, ezt miből szűröd le.

Írta, hogy tinderen ismerte meg, ne legyen már ekkora f@szok, miért kell belekötni mindenbe?
Kérdező, erre én is kerestem a választ régebben, de mivel nem szeretek kimozdulni így elég egyértelmű volt miért nem szólít le senki, mindig interneten ismerkedtem :D Plusz hiába nem vagyok csúnya, nem tűnök ki a tömegből és az is nehezít, hogy elvagyok a világomban, valószínűleg kívülről is látni.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!