Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem próbált meg senki személyesen beprobalkozni?
Sziasztok!
Mindig jó alkatú, csinos és igényes no voltam, ennek ellenére személyesen soha vagy csak tényleg nagyon ritkán, egy évben max egyszer próbálkozott be nálam élőben egy srác.
Mindenhol azt olvasom itt a gyakorin, hogy az “átlagos” és kevésbé szép nőkhöz is simán odamennek, de én ezt nem tapasztaltam annak ellenére, hogy az átlagostól több vélemény alapján is előnyösebb a kulsom (ezt nem nagyképűségből írom, vagy ilyesmi).
Igaz, nem voltam nagy társasági ember, nem voltak fiú barátaim, nem jartam bulizni sem.
A mostani kapcsolatom is tinderrol van.
Egyszer egy férfi ismerősömtől kérdeztem, hogy miért lehet ez. Azt mondta, hogy túlságosan elérhetetlennek tűnök, ezért nem mertek bepróbálkozni.
Lehet ebben valami?
Ti hogy látjátok?
Férfiak véleménye is érdekelne.
Köszi ✌🏻☺️
23N

Mert nem értem, hogy ha férfi ismerősök szerint jó nő vagyok, akkor ennek ellenére miért nem probalkoztak be nálam sokan. Egyszerűen csak kiváncsi vagyok, meg nyilván az egómat is zavarja. Mármint az nem, hogy most nem próbálkoznak be, hanem, hogy a kapcsolataim előtt.
Társaságba nem igazán, legalábbis vegyesbe nem, de lány barátokkal sokszor mentunk barokba és kocsmakba, ahol bőven lett volna alkalom ismerkedni, ennek ellenére mégsem élt vele senki.

Masokhoz oda mentek a tarsasagodbol amikor eljartatok szorakozni?
Amugy van akinek a testbeszede uzeni h nem akarja h oda menjenek hozza.
Az is lehez h nem vagy olyan no, senki nem mondja a szemedbe h nem nezel ki jol.
Egy ismerosom van akit kocsmaban lattam idegeneket leszolitani de neki nagyon megy a csajozas.
Tancos helyen, fesztivalon koncerten konnyebb. De egy tarsasaghoz ritkan megy oda az ember.
Plusz lehet ezt csak igy latom igy de covid sokakat zarkozottabba tett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!