Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem próbált meg senki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem próbált meg senki személyesen beprobalkozni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mindig jó alkatú, csinos és igényes no voltam, ennek ellenére személyesen soha vagy csak tényleg nagyon ritkán, egy évben max egyszer próbálkozott be nálam élőben egy srác.

Mindenhol azt olvasom itt a gyakorin, hogy az “átlagos” és kevésbé szép nőkhöz is simán odamennek, de én ezt nem tapasztaltam annak ellenére, hogy az átlagostól több vélemény alapján is előnyösebb a kulsom (ezt nem nagyképűségből írom, vagy ilyesmi).

Igaz, nem voltam nagy társasági ember, nem voltak fiú barátaim, nem jartam bulizni sem.

A mostani kapcsolatom is tinderrol van.

Egyszer egy férfi ismerősömtől kérdeztem, hogy miért lehet ez. Azt mondta, hogy túlságosan elérhetetlennek tűnök, ezért nem mertek bepróbálkozni.

Lehet ebben valami?

Ti hogy látjátok?

Férfiak véleménye is érdekelne.

Köszi ✌🏻☺️

23N

2022. jún. 17. 18:54
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem 2-3 tali után ez pontosan belőhető lenne. Láttam én már okos, csinos nőt, akivel sose lettem volna egy pár.
2022. jún. 17. 20:01
 12/26 anonim ***** válasza:
46%
Volt egy kollegano, aki szinten errol panaszkodott. Tenyleg csinos volt, de allandoan olyan mogorva fejet vagott. Neha lehetett latni, hogy elmosolyodik, de az ilyen embertol mit varhat el a masik? A vilagfajdalom az jo fogamzasgatlo mindket nemnel.
2022. jún. 17. 20:53
 13/26 A kérdező kommentje:
A belsommel semmi olyan komolyabb probléma nincs, ami indokolttá tenne ezt, jellemzően ha randiig eljutottunk, akkor én köszöntem el inkább.
2022. jún. 17. 21:29
 14/26 anonim ***** válasza:
30%
Mert mégsem vagy olyan jó nő.
2022. jún. 17. 21:40
 15/26 anonim ***** válasza:
30%
A hét kamuját olvasahattuk...
2022. jún. 17. 21:54
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Mert szórakozóhelyen magányos férfi nem tud odamenni több nőhöz, az álbarátnőség jegyben lerázzátok.
2022. jún. 18. 06:36
 17/26 A kérdező kommentje:
Nem tennék ki ide magamról képet vadidegeneknek, de tényleg jó nő vagyok, nem lenne értelme hazudni erről. Akkor egyértelműen tudnám, hogy ez a gond és akkor a kérdés sem született volna meg 🙂
2022. jún. 18. 07:11
 18/26 anonim ***** válasza:
32%

"Nem tennék ki ide magamról képet vadidegeneknek, de tényleg jó nő vagyok"

Akkor küldj egyet privátban. :P

2022. jún. 18. 09:42
 19/26 anonim ***** válasza:
62%
Kamu.
2022. jún. 18. 16:29
 20/26 anonim ***** válasza:
50%
Jónőkém! Lakva ismerszik meg az enber.
2022. jún. 18. 16:46
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!