Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 30-35 éves férfinek mije illik, hogy legyen?

Ideig óráig kimlehet bírni, csak a kinti fizikai munka legalábbisbaz én tapasztalatom szerint kb X2 az elvárás minimum... Magyarán szét hajtanak. Aztán ott van az is hogy nem biztos h meg tudod oldani hogy kapszbalbérletet.. A munkás szállás meg olyan általában hogy többen vagytok egy szobába....akkor kellsz amimor a többiek, és akkor is fekszel..
Vársz hogy el tudj menni wc-re fogat mosni, fürödni.
A konyha detto.
Jó dolog tud lenni a közös főzés de ehhez olyan társaság kell..
De ami alegfontosabb előjön az hogy ha nem tudod a helyi nyelvet akkor kb 100% ban ki vagy szolgaltatva az adott munáltatódnak.. Nem tudsz váltani sem mert ő adja a szállást a bejlentést.
Némeországban példáil sorban állnak az albérletekért és az auslanderek kapják meg utoljára Plusz ott van még a migráció és az Ukrajnai menekültek létszáma is, amire talán állami támogatást is kapnak a kedves lakás tulajdonosok...
Míg kint dolgozol az ismerkedés sem igazán megy. A netes platformoka helymeghatározós lokációs appok miatt a helyi külföldi nőket adja be, stb
Szóval olyan "félárbócos" vegetációs hajtós élet kb mint egy gálya alján az evezőlapátok.. amig bírod hajtod szívvel.lélekkel fizikai erővel..amíg bírod...
De ha magányos vagy akkor minden más még az evezés is nehezebb.. ha meg kilátasba sincsen szerelem akkor meg egyenesen kilátástalan az egész..
Én 5 év után jöttem rá hogy annyi pébz extrába nem jön ami megérné hogy magányos legyek...

"Van ismim Svájcban, 1800 frankot keres középvezetőként"
Akkor ő valamit rohadt szarul csinál, tudtommal Svájcban olyan 5000-6000CHF az átlagbér havonta.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!