Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 30-35 éves férfinek mije illik, hogy legyen?

Ennek mi a fene köze ahhoz, hogy aszociális-e valaki? :D

Ő egy vidéki nagyvárosban vett lakást, évekkel ezelőtt, azt hiszem, olyan 7 millió forintért.
Voltam fent nála, nagyon király volt a lakás, 2 nagyszoba volt benne, akkor éppen újította fel.
Mivel azóta már fel van újítva a lakás, és emelkedtek a lakás árak, ma már szerintem olyan 15-20 millió alatt szerintem nem lehetne megvenni.
Jó időben vett lakást.

Jó helyesírásom nincs
Amim van 37 évesen
Kertes családi ház felújítva
Autó
Nincs hitelem
Közel 19 millió kp

#12 "minek kocsi, ha úgyis home office-ból dolgozom"
Ha valakinek ennyi kapcsolódási pontja van az autóhoz, akkor az aszociális.

Na ja. 20-30 milliós lakásárak abszurdak és megy ez még felfele. El lehet várni csak nem reális.
A nagyvárosok pont emiatt váltak felejtőssé.
Lehet albérletezni bkvzni, vagy dugóban ülni, lehet jó drágán plázázni, étterembe enni, kávézni, nem beszélve kéregetők seregéről. Az igazat megvalva elég fusztráló az egész város, a kosz, zaj és stb.
Sok külföldi van különböuő anyagi helyzetekben de vannak köztük akik farzsebből kirántják a 30 milliót vagy nem okoz problémát egy luxus
300 000+ forintos belvárosi lakás bérlése sem kaucióstúl.
Nem sajnálom tőle, biztos jól keres jól spórol..
Az irrealizmus korát éljük.

Auto/lakás/havi 1M es kereset
Ennyi idősen ez az átlag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!