Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 30-35 éves férfinek mije illik, hogy legyen?

Hát igen ezert írtam, hogy a celeb és influencer világ kábítása sem sokszor az aminek látszik...
Itt van például egy hollandiai alkalmazotti festő állás 2000-2600 euro igaz ez egy alkalmazotti jogviszony.
Nem tartom valószínűnek hogy magyarországon jobban keresnének a fető-mázolók

49
Hagyjuk már, hogy ki kapja a munkát...
Bádogos ismerősöm ha NER Pistának dolgozik akkor is napi 100K-t kér. Munkaerőhiány van. Főleg olyanokból akik nem xarul dolgoznak.

52#
Majd ha látom a berpapírját elhiszem... Nem ez az altalános ha munkerő hiány van ha nem..
Pont ezért van munkaerő hiány mert kint burcsiznak a szakmunkások.
Meg azért is mert nem mindenki akar fizikai munkát végezni..

Ez nem így működik. Autószerelőkből is hiány van, látok a neten olyanokat terjedni hogy havi 700k-t keresnek, a családban van szerelő, a valóság az hogy alkalmazottként kb 200k, egyéni vállalkozóként 400k max. Pedig hiány van, és a neten azt írják hogy simán kétszer ennyi....

Hát igen tetszik vagy sem de a milliós fizut átlagban egy felső-közeovezetői réteg élvezi, mernökök, politikusok.
Orvosok esetleg akkor ha kepesek fsntartani egy mersgdrága magánpraxist, a fogorvosok fogtechnikusok meg ha találnak elég jóltejelő pácienst. Mert elég horro összegek repdesnek a tb csak széttarja a karját oké ha van pénzed csináltasd..

Én közszférában vagyok informatikus 400 nettóért, gondolom a versenyszféra jobban fizet. De a gyakornoki állás nem arról szól hogy milliókat kapsz.

Hmm sokan ha újrakezdenénk IT-szakterületben gondolkoznánk valószínűleg.
Hozzáteszem hogy le a kalappal aki elvégzi az idevaló szakmai képesítést.
Gondolom a tömérdek matek az alap... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!