Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női szemmel, 35 éves korára mije legyen egy férfinek? Milyen egzisztenciával bírjon?
Ma leginkább a 35 év körüli kor az, amikorra az emberek a családalapítást tervezik. Ilyen idős korra mi az az életszínvonal, amivel rendelkezzen alaphangon egy férfi, hogy a nő szívesen összekösse vele az életét? Lakás/ház, kocsi, vállalkozás stb... a belső értékek is fontosak, de most ezeket mellőzzük.
Tudom, hogy nincs erre egzakt válasz, ezért kérlek írjatok magatokról is (női válaszolók) néhány szót, miért ez az igényetek stb. Illetve arról is, hogy a férfiak hány százaléka felel meg ezen elvrásaitoknak?
Nem az anyagi helyzete számít, hanem az, hogy a vele valo párkapcsolat működőképes e. Lehet e vele fejlődni haladni családi fészket létrehozni vagy nem.
Lehet übergazdag is vki, ha semmire nem jó egyébkent csak szexre.
Meg lehet szegényebb is akivel viszont(ha az ambíciózus es nem egy szerencsétlen) együtt karöltve elérnek mindent.
Eszed legyen elsősorban. Annyira unalmas már ezt az egzisztenciális badarságot olvasni újra és újra.
35 évesen vagy élj függetlenül, vagy legyen jövőképed. De aki normálisan gondolkozik, az amúgyis előre tervez. Ha ennyi idősen is azon aggódsz, hogy milyen ház, kocsi, meg vállalkozás kell egy nőnek akkor sem lennél boldog, ha ezek meglennének, mert nem jutna normális nő.
29 éves vagyok.
20 eves koromtól dolgozom es azóta is éltem külön egyedül albérletben.
Egy 35 eves pasitól szerintem elvárható hogy ne a szüleivel éljen. Mindegy hogy albérlet vagy saját, csak külön éljen, legyen motivált a saját életre. Legyen talpraesett.
Legyen egy biztos állása. Hogy van e kocsija igazából mindegy, ha nincs attól még nem koptatom le. De nyilván praktikusabb ha van.
Környezetemben, ismerős köreimben a férfiak 90%a szülőktől külön él, saját autóval rendelkezik. Tehat ilyen szempontból megfelelélnek. Az más kérdés hogy nagy részük olyan tulajdonsággal rendelkezik, hogy az életbe nem kezdenék velük.
Párkapcsolatokban csapatmunka van.
Az szamít csak hogy a férfi mennyire egoista(ha pl gazdag),mennyire buta primitív(ha szegény) VAGY mennyire csapatjátékos(belead e a közöse ha gazdag, illetve ki tudja e magát nőni, ha szegény)
Sajna megint beindult a gyakorira jellemző személyeskedés, ezért szeretném közölni: én elégedett vagyok a saját életemmel, nekem nem kell megnyugtatás, sem jótanács :). Mindössze kíváncsi vagyok a véleményekre.
Egyébként 33 vagyok, és talán egyedüli az országban, akinek lakása előbb lett, mint kocsija (sosem volt, most sincs, nem éreztem szükségét).
Nem írok konkrétumokat, de általánosságban nőként azt tudnám mondani, hogy minimum ott tartson az egzisztenciában mindkét fél.
Ez az én esetemben lakás (nekem volt hitelem), autó és egy biztos állás. Az ideális partner egy szinten van velem, és akkor együtt összefogva tudunk tervezni közösen.
Szerintem 35 évesen alap, hogy már egyedül él, szülőktől külön. Addigra ha nem volt a külön költözésre igénye, akkor az már nem is fog változni. Nem feltétel, hogy saját lakás legyen, de ha albérletben is lakik, legyen annyi megtakarítása, amihez ha az én megtakarításaimat is hozzáadom, akkor legalább hitelre vehessünk egy saját kecót.
Az autó plusz pont, de itt azért számít, hogy milyen életvitelt folytat, van-e rá szüksége egyáltalán vagy sem. Azért ha esetleg úgy adódna, legyen olyan anyagi helyzetben, hogy tudjon venni, akár használtan egy jobb állapotú, nem túl öreg autót.
Igazából nem feltétlenül az a lényeg, hogy pont most mije van, hanem hogy az anyagi céljai reálisak és megvalósíthatóak legyenek, nem olyan nagy időtávon belül. Tehát ha megismerkedek egy 35 éves férfival, nyilván nem másnap fogok neki egyből gyereket szülni, de ha oda jut a kapcsolatunk, akkor ne amiatt kelljen még ~5-10 évet várnom a babázásra, mert addig nem tudunk saját ingatlanba költözni vagy anyagilag bizonytalanok a mindennapjaink.
28 éves vagyok, van saját lakásom (hitelt fizetem még egy évig, de utána az is lejár), autóm nincs, de Budapest belvárosában élek és szükség szerint a car-sharing lehetőségekkel élni szoktam, illetve ha úgy adódna, van megtakarításom, tudnék venni szükség szerint autót is. Szóval annyira nem gondolom elszálltnak az igényeimet.
Teljesen mindegy hogy all anyagilag csak jó ember legyen!
(A párom orvos) 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!