Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 éves budapesti önálló férfi vagyok és komoly, életre szóló kapcsolatot szeretnék, családot stb.! Milyen lehetőségeim vannak? Egyáltalán nem e késő már megismerni valakit? Környezetemben mindenki foglalt.
Én nőként ugyanígy vagyok. Szinte lehetetlen olyan férfit találni, aki nem csak szórakozni akar.
35/n
Én 37 évesen ismertem meg a feleségemet, aki 6 évvel fiatalabb nálam. (nem elvált / nem volt mástól gyereke stb.)
Nyilván szűkebb a keresztmetszet, mintha 26 éves lennél, de egyáltalán nem késő még. Férfiként főleg, mivel mi negyvenx évesen is bepakoljuk a cementet. A nőknél csökken 35 felett rohamosan a termékenység.
#2 Voltam. Ne bújj el, én se találkoztam volna a büdös életben a feleségemmel, ha kétségbeesek 35 évesen.
Garancia semmire sincs de legalább az esélyt add meg magadnak azáltal, hogy nyitott szemmel jársz.
A munkahely csak egy eleme az ismerkedésnek, baráti körök, hobbik, klubok, ha esetleg vallásos vagy egy nagyobb gyülekezet, bármilyen fronton lehet ismerkedni.
Könnyű? Nem. Van más választásod? Nem. (mármint elbújhatsz a probléma elől de akkor meg maradsz egyedül, szóval akkor inkább próbálkozzál)
Köszi :).
Ráírtam az 1-esre, ez is egy próba :).
Egyébként azt nem bánom, hogy nem halmozom a nőket sorra, az nem az én világom. Lehet érzékeny vagyok vállalom, de nekem nem jó nőről nőre járni...kiégnék tőle.
Volt ilyen hogy ismerkedtem és randi randi hátán, hát nem voltam tőle boldogabb....
7-es sajnos ez tévhit. Senki nem akar ismerkedni a rendezvényeken még ha független sem.
Egyszerűen nincs olyan társadalmilag elfogadott hely ahol lehetne ismerkedni egyedül a net ahol viszont 1 nőre jut 100 férfi és rengeteg komolytalan troll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!