Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a környezetemben minden normális lány/nő foglalt?
Nem akarok magamról sopánkodni, véleményem szerint egy átlagos srác vagyok, mégsem sikerül olyan lányt találnom, aki normális és szingli egyben.
Félreértés ne essék, nincsenek irreális elvárásaim, egyetemista vagyok, mellette dolgozom a családi cégben - tehát elég sok embert ismerek, sok a lányismerősöm, akikkel gyakran járok ide-oda, és mégis hiába keresek.
A normális lányok (nem ribanckodnak, nem a pénzre hajtanak, értelmese, esetleg szépek is ) mind foglaltak...
Rájuk csap le mindenki először, vagy mi van?
Gondolom egy normális lánnyal akkor is sokan együtt maradnak, ha csak futó kalandnak indult a dolog.
Egyébként ha ez vigasztal az én környezetemben sincs túl sok normális nő :D
Olyan csajjal még nemigen találkoztam, aki így vagy úgy, de ne a pénzre hajtott volna.
Na de tegyük fel, hogy beveszem ezt a maszlagot a normális csajokról, akik értelmesek, nem ribanckodnak, nem a pénzre hajtanak...nem mintha bevenném,de tegyük fel, hogy van ilyen...szerinted nem erre ugrana az ÖSSZES közelében lévő pasi? Mivel a legtöbb csajt csak a pénz és a sportkocsi érdekli, ha van egy olyan lány,akit NEM ezek érdekelnek, az maximálisan túlterhelt lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!