Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy a környezet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a környezetemben minden normális lány/nő foglalt?

Figyelt kérdés

Nem akarok magamról sopánkodni, véleményem szerint egy átlagos srác vagyok, mégsem sikerül olyan lányt találnom, aki normális és szingli egyben.

Félreértés ne essék, nincsenek irreális elvárásaim, egyetemista vagyok, mellette dolgozom a családi cégben - tehát elég sok embert ismerek, sok a lányismerősöm, akikkel gyakran járok ide-oda, és mégis hiába keresek.

A normális lányok (nem ribanckodnak, nem a pénzre hajtanak, értelmese, esetleg szépek is ) mind foglaltak...

Rájuk csap le mindenki először, vagy mi van?

2012. okt. 10. 19:55
 1/10 MadameViciouse ***** válasza:

Gondolom egy normális lánnyal akkor is sokan együtt maradnak, ha csak futó kalandnak indult a dolog.

Egyébként ha ez vigasztal az én környezetemben sincs túl sok normális nő :D

2012. okt. 10. 19:57
 2/10 anonim ***** válasza:
Hát ez attól függ mennyire ismered ezeket a lányokat. Lehet csak külsőre gondolod ezt róluk, vagy nem ismered annyira őket, amúgy meg megfelelnének az elvárásaidnak.
2012. okt. 10. 19:57
 3/10 TOMAtm ***** válasza:
a normálisakat nem rúgják ki...."nem ribanckodnak, nem a pénzre hajtanak" -ezeket meg igen.a normálisból max úgy találsz ha a gyökér megcsalja őket aztán a csaj elhagyja.
2012. okt. 10. 19:59
 4/10 anonim ***** válasza:
Én is a normális lányok közé tartozom, és nálam pont az a gond hogy nincs egy normális fiú, akivel lehetne hosszútávra tervezni! Mert a legtöbbnek plázacica kell.
2012. okt. 10. 20:00
 5/10 anonim ***** válasza:
Ez mindenki kornyezeteben igy van, ha ez megnyugtat. Ezek az emberek talalnak legkonnyebben es leghamarabb part a jo tulajdonsagaik miatt. Es sok minden a szerencsen is mulik, hogy kivel hoz ossze a sors...
2012. okt. 10. 20:05
 6/10 anonim ***** válasza:
Mert sokkal nagyobb rájuk a kereslet, mint a kínálat.
2012. okt. 10. 20:11
 7/10 anonim ***** válasza:
Akkor én nem a környezetedben vagyok. :)
2012. okt. 10. 20:33
 8/10 anonim ***** válasza:
Én normális lány vagyok és nálam is ez a helyzet, hogy nem találok egy normális srácot komoly kapcsolatra.
2012. okt. 10. 20:36
 9/10 anonim ***** válasza:
Üzenem a normális lányoknak, akik nem találnak normális fiút, h akkor talán olyat kéne keresni, nem pedig jóképűt.
2012. okt. 10. 20:37
 10/10 anonim ***** válasza:

Olyan csajjal még nemigen találkoztam, aki így vagy úgy, de ne a pénzre hajtott volna.

Na de tegyük fel, hogy beveszem ezt a maszlagot a normális csajokról, akik értelmesek, nem ribanckodnak, nem a pénzre hajtanak...nem mintha bevenném,de tegyük fel, hogy van ilyen...szerinted nem erre ugrana az ÖSSZES közelében lévő pasi? Mivel a legtöbb csajt csak a pénz és a sportkocsi érdekli, ha van egy olyan lány,akit NEM ezek érdekelnek, az maximálisan túlterhelt lesz.

2012. okt. 12. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!