Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Női szemmel, 35 éves korára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Női szemmel, 35 éves korára mije legyen egy férfinek? Milyen egzisztenciával bírjon?

Figyelt kérdés

Ma leginkább a 35 év körüli kor az, amikorra az emberek a családalapítást tervezik. Ilyen idős korra mi az az életszínvonal, amivel rendelkezzen alaphangon egy férfi, hogy a nő szívesen összekösse vele az életét? Lakás/ház, kocsi, vállalkozás stb... a belső értékek is fontosak, de most ezeket mellőzzük.

Tudom, hogy nincs erre egzakt válasz, ezért kérlek írjatok magatokról is (női válaszolók) néhány szót, miért ez az igényetek stb. Illetve arról is, hogy a férfiak hány százaléka felel meg ezen elvrásaitoknak?

2021. nov. 29. 11:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Mindenesetben életképes legyen Dolgozzon a javaít ne csak öröklés és ajándékozási szerződés útján szerezte meg

Tudjon akarni küzdeni ne mami elkényeztetett degenerált kisfia legyen aki még maga is gyerek.

Az ilyenekkel meg az anyós gond is gyakoribb mint egyébként

Még jobb az is ha közös lessz majd a lakás mert gyerek ide vagy oda ott nem csak ő van otthon nem tudja a te akaratodat elnyomni!!!!

2021. nov. 29. 13:43
 12/17 A kérdező kommentje:
11: rossz tapasztalataid lehetnek, optimális esetben egyik fél sem akarja elnyomni a másikat főleg olyan alapon, hogy ez itt az én uradalmam, tehát pofa be. Nekem bár van lakásom (hitelből, magam szedtem össze az önerőt), de pár év múlva a közös ház a cél, addig meg nem fogom azzal zsarolni a leendő párom, hogy nálam lakik a család.
2021. nov. 29. 14:02
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Ebben az esetben bocs de ez a ritka eset nagyon szerencsés párod van.

Nem is tudom miért kérdez a magad fajta ha tökéletesen tudja mit kel tegyen.

Minden jót neked.

2021. nov. 29. 14:41
 14/17 anonim ***** válasza:
64%

11-es:

Szóval ha saját lakása van a saját nevén ÉS "esetleg" örökölt vagy szülői segítséggel tudta csak megvenni akkor már hátrányból indul...

Én pont az "ilyenek" miatt azt hazudnám már az elején hogy albérlet és beszedném a páromtól a "részét".

Ha pedig házasságra kerülne sor, megmondanám hogy az enyém, DE aláíratnám a vagyonnyilatkozatot.

2021. nov. 29. 14:56
 15/17 anonim ***** válasza:
57%

14 ha hozzád menne.Azt elfelejtetted hózzá írni.Pont ezektől a dolgoktól szereti az ember tàvol tartani magát.

Az meg tökéletes megoldás hogy az elején albérletnek adod ki így legalább nem mondhatod hogy ingyen élő és kus a neve abban az ingatlanba ami az ölédbe pottyant és nem kelett még a kisújjadat mozdítani érte.Ő viszont elmondhatja hogy fizetett érte hogy benne lakhatott

2021. nov. 29. 15:08
 16/17 anonim ***** válasza:

200 milliomodik kérdés.

Tedd meg amit tudsz és ne ezekkel az altalánosítás vergődéssel foglalkozz.

Amúgy a lakhatás az első hogy ne a kulába dobáld havonta az alberlet pénzed és ne mamahotelos legyél...

A többi porhintés...

2022. jún. 15. 13:04
 17/17 anonim ***** válasza:

Utolsó dolog lenne hogy hazudjak és a páromtól albérleti díjat szedjek..

Úristen...

2022. jún. 15. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!