Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 30-35 éves férfinek mije illik, hogy legyen?
Ő nem falun vette, hanem egy vidéki nagyvárosban (megyeszékhely). De amúgy ezért mondtam, hogy ő jó időben vette. Van egy középkorú női ismerősöm, ő 2002-ben Budapesten vett lakást, pár millióért. Ma az már sokkal többet ér, mint akkor.
Szóval akik régebben vettek lakást, azok jobban jártak, ki lehetett fogni olcsón, még a fővárosban is.
Ma már más szelek fujnak, de ettől függetlenül egy 35 éves férfinak kellene, hogy legyen saját lakása. Ha nincs, akkor ezt a hiányosságot pótolni kellene - annak aki eléggé ambiciózus. Mert amúgy nem kötelező.
"egy 35 éves férfinak kellene, hogy legyen saját lakása. Ha nincs, akkor ezt a hiányosságot pótolni kellene"
Fogd már fel, hogy többszörösére drágultak az ingatlanok.
Tök örülök hogy a haverod x éve tudott venni, igazán nagyszerű, de ezzel nem lesz kisegítve az aki most venne. Vagy több tízmillió kell hozzá, vagy pedig Mucsaröcsöge-alsón van ahol meg nem fogsz tudni mit csinálni.
Nem reális elvárás amit írsz.
"Nem reális elvárás amit írsz."
Attól még elvárás.
Felőlem, csak te úgy adod elő mintha alap lenne...
35: Ja, alap. Mindenki lakik valahol, nem? Azért 35 évesen már simán elvárható bármi. Akkor van a férfi az élete teljében, akkorra teljesítheti össze a legtöbbet, onnan már csak lefele vezet az út. Ez alap elvárás a nőktől, amit egyébként én sem tudtam megugrani, de hát ilyen ez az élet.
38 f incel
36#-nak
Van ez így. Bár egy pár év külföldi melóval össze tudnál hozni egy olcsóbb vidéki házat ha még lesznek addigra, de azért csak csurran csöppen.
Ha már most eltemeted magad meg az életed amikor meg tehetsz valamit később még rosszabb lehet amikor már egyre korossbbá válsz.
Most tedd meg amit lehet.
Milyen óra ketyeg? Ezt úgy írod mintha 40 évesen nyugdíjba mennének az emberek. :D
35 éves ember még 30+ évig építheti az egzisztenciát egész nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!