Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 30-35 éves férfinek mije illik, hogy legyen?

Én pl nekifutottam eltén a proginfónak, 2 év után inkább otthagytam a mentális egészségem miatt. :D gólyaként megtöltöttük a nagy előadót, aztán alig 1-2 évfolyamtársamról tudom hogy el is végezte, ők tényleg marha jól keresnek ha jól tudom, de ehhez marha keményen kellett gürizniük.

62 voltam, ez a masodik bejegyzesem. Tehat nem rn voltam korabban.
Lehet pontozni, kapalozni, de ez akkor is igy van.
Barmilyen szakmunkas megkeres 1 millat havonta.
Aki meg ferfi letere beall a gyari szalagra hogy szarert hugyert dudaszora egyen meg szarjon, az nem ferfi hanem egy balfasz.

62#
Ez amiről te beszélsz állomvilág..
Te talán keresel 1 milliót?
Vagy a barátod?
Minden hónapban?
Honnan indultatok honnan indultál mert ez sem mindegy.
A szakmunkásokat pedig meg lehet kérdezni itt a gyakorin is akár hogy ki keres 1.milliót havonta.
Előb hiszem el hogy egy bugyuta provokáció amit csinálsz vagy csináltok.
Külföldön nemetországban nem keresnek 1 milliót havontana szakmunkások esetleg megközelitik.
Hiába veritek a nyálatokat.
Ha meg külfödről keresed/ keresi meg ezt a pénzt annak vannak vonzatai is.
Pl albérlet árak, feltetélezett időszakos ingázás, nomád költözködős élet...
Én peldául sem a port nem vagyok hajlandó szagolni tonnaszámra, sem a heggesztési fémgőzt, sem a cementport.
Dolgoztál már tetőn 50 fokban például?
Ha vállalkozó vagy, vagy a pátod akkor meg tudnod kell pontosan hogy mennyi az annyi rengeteg az adó...
Mindegy fából vaskarika ez ugyis kötitek az ebet a karóhoz az 1 millió minimumotokkal..
Sok sikert.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!