Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy 30-35 éves férfinek mije...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 30-35 éves férfinek mije illik, hogy legyen?

Figyelt kérdés
Egzisztenciálisan, kerrierben stb.

2022. jún. 15. 11:31
 61/106 anonim ***** válasza:
87%

Én pl nekifutottam eltén a proginfónak, 2 év után inkább otthagytam a mentális egészségem miatt. :D gólyaként megtöltöttük a nagy előadót, aztán alig 1-2 évfolyamtársamról tudom hogy el is végezte, ők tényleg marha jól keresnek ha jól tudom, de ehhez marha keményen kellett gürizniük.

2022. jún. 15. 16:28
 62/106 anonim ***** válasza:
9%
Ha 30 evesen egy ferfi nem keres meg minimum 1-1,5 milliot havonta, ott nagy bajok vannak…
2022. jún. 15. 17:58
 63/106 A kérdező kommentje:
62 hiába írod be minden kérdés alá ezt a hülyeséget attól még nem lesz igaz.
2022. jún. 15. 18:11
 64/106 anonim ***** válasza:
81%
És mennyit keressen egy nő?
2022. jún. 15. 18:22
 65/106 anonim ***** válasza:
21%

62 voltam, ez a masodik bejegyzesem. Tehat nem rn voltam korabban.

Lehet pontozni, kapalozni, de ez akkor is igy van.

Barmilyen szakmunkas megkeres 1 millat havonta.

Aki meg ferfi letere beall a gyari szalagra hogy szarert hugyert dudaszora egyen meg szarjon, az nem ferfi hanem egy balfasz.

2022. jún. 15. 18:29
 66/106 anonim ***** válasza:
87%

62#

Ez amiről te beszélsz állomvilág..

Te talán keresel 1 milliót?

Vagy a barátod?

Minden hónapban?

Honnan indultatok honnan indultál mert ez sem mindegy.

A szakmunkásokat pedig meg lehet kérdezni itt a gyakorin is akár hogy ki keres 1.milliót havonta.

Előb hiszem el hogy egy bugyuta provokáció amit csinálsz vagy csináltok.

Külföldön nemetországban nem keresnek 1 milliót havontana szakmunkások esetleg megközelitik.

Hiába veritek a nyálatokat.

Ha meg külfödről keresed/ keresi meg ezt a pénzt annak vannak vonzatai is.

Pl albérlet árak, feltetélezett időszakos ingázás, nomád költözködős élet...

Én peldául sem a port nem vagyok hajlandó szagolni tonnaszámra, sem a heggesztési fémgőzt, sem a cementport.

Dolgoztál már tetőn 50 fokban például?

Ha vállalkozó vagy, vagy a pátod akkor meg tudnod kell pontosan hogy mennyi az annyi rengeteg az adó...

Mindegy fából vaskarika ez ugyis kötitek az ebet a karóhoz az 1 millió minimumotokkal..

Sok sikert.

2022. jún. 15. 19:01
 67/106 anonim ***** válasza:
87%
Van itt frusztráció ahogy elnézem rendesen. xD
2022. jún. 15. 19:04
 68/106 anonim ***** válasza:
Van, de ez nem az én problémám..
2022. jún. 15. 19:17
 69/106 anonim ***** válasza:
83%
Egyéni élethelyzet ki hogyan tud féretenni. Ha valakinek a szülei szintén albérletben élnek, úgy azért nehezebben tudna spórolni a kid. Nekem 33 évesen lett lakásom. Ugyanígy, szülők mellett spóroltam. Igaz nekem újépítésű és szinte 0 hitelre 6 éves törlesztővel. Hazaadtam, de a fizetésem 80%át minden hónapban félretettem 8 éven keresztül. Emellett, törekedtem rá, hogy jobban keresek. A túlórákat mindig bevállaltam, táppénzen eddig egyszer sem voltam. Munka mellett lábon kihordtam.
2022. jún. 15. 23:29
 70/106 A kérdező kommentje:
69: ne aggódj, nekem is így jött össze a saját lakás, igaz, kellett hozzá egy covid. Amikor beütött a járvány, albérletből hazaköltöztem, mert home office-ra tettek minket. Két év alatt összeszedtem egy önerőre valót, sőt többet is mint a lakás árának fele. Többi törlesztő, ez van. Lehetne jobb kecóm, ha előtte én is 6 évig nem albérletben élek. De hát ez van, így sem panaszkodom, másnak ennyi sem jut.
2022. jún. 15. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!