Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy 30-35 éves férfinek mije...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 30-35 éves férfinek mije illik, hogy legyen?

Figyelt kérdés
Egzisztenciálisan, kerrierben stb.

2022. jún. 15. 11:31
 71/106 anonim ***** válasza:
20%
Én nőként nem keresek tul jol. (Atlag netto 500) de egy ferfitől elvárom a havi 1M.et. ez ma már nagyon átlag fizetés egy pasitól!
2022. jún. 16. 05:17
 72/106 anonim ***** válasza:
57%

Mai árak és infláció mellett nagyjából egy lepukkant autót talán megengedhetnek maguknak az emberek.

2020-ban örököltem egy 41nm-es lakást, akkor 11-13 millió között mentek ezek a fajta lakások, most 18-20-nál kezdődnek.

Ezt ki tudja előteremteni most komolyan? És ez egy kis-közepes, vidéki városka... kevesebb mint 2 év alatt másfélszeresére nöttek az árak. Már putris falvakban is 15-16 millióért árulnak lepukkant házakat, megyeszékhelyen vagy a fővárosban el sem tudom képzelni mi lehet.

2022. jún. 16. 06:34
 73/106 anonim ***** válasza:
30%

"Barmilyen szakmunkas megkeres 1 millat havonta."

Ja, meseországban. :D vagy svájcban.

Párom e.v. szakmunkás, 400 körül változik a bevétele napi 9-10 óra melóval... De ismerek több szakmunkást, egyikük se keres ennyit. Max a felét, jó esetben.

2022. jún. 16. 07:19
 74/106 anonim ***** válasza:
9%

Igaza van a #34-esnek. Attól még elvárás.

Senkit sem érdekel, hogy ki milyen anyagi helyzetben van. Egy 35 éves pasinak már kellene rendelkeznie saját ingatlannal. Ha valaki 20 éves korától dolgozik, annak 15 éve volt arra, hogy kitaláljon valamit, összehozzon magának egy saját lakást.

2022. jún. 16. 07:48
 75/106 anonim ***** válasza:
30%

"Ja, meseországban. :D vagy svájcban"

Ezért jó Svájcban dolgozni. Én oda készülök, mert van ott rokon, szóval tudok hol lakni is. Milliomos lehetek ott. Persze Magyarországra már vissza sem jövök, ha ott munkába állok.

2022. jún. 16. 07:58
 76/106 anonim ***** válasza:
27%

Ha valaki 20 éves kora óta dolgozik, akkor nincs valami magas/sok végzettsége. Betanított munkával 50 év alatt talán összejön az önerő. :D

És NEM, nem elvárás. Nő vagyok, sok nő ismerőssel, talán van fogalmam róla hogy mi elvárás a nőknek. ;)

2022. jún. 16. 08:06
 77/106 anonim ***** válasza:
24%

Nem feltétlenül csak a nő szemszögből nézve elvárás, egy igényes férfi szemszögéből is elvárás, hogy saját lakása legyen.

Ha meg egy nő családot akar alapítani, nagyobb valószínűséggel fog hozzámenni egy olyan pasihoz, akinek van vagyona, mint egy mamahoteleshez. Mert akiknek nincs saját lakásuk, azoknak egy része a szüleivel lakik.

2022. jún. 16. 08:11
 78/106 anonim ***** válasza:
0%

"Nő vagyok, sok nő ismerőssel, talán van fogalmam róla hogy mi elvárás a nőknek. ;)"

Attól is függ, ki milyen nő. Egy szép nő az esetek többségében nem áll le olyan pasival, akinek nincs vagyona.

Főleg akkor gáz a helyzet, amikor nem csak nincs a pasinak saját lakása, hanem meg is magyarázza, hogy miért nincs, ahelyett, hogy reális jövőképe lenne, hogy akarja ezt a hiányt pótolni. Az ilyen ember egy tróger, sosem lesz normális barátnője.

2022. jún. 16. 08:15
 79/106 anonim ***** válasza:
40%

Az igényesség nem jelenti azt, hogy ingyen pénzt kap valaki. :D

A párom igényes, egyéni vállalkozó 2 szakmával (én diplomásként dolgozok a fővárosban), TALÁN 40 éves korunkra együtt összejön az önerő. És ez totálisan általános az ismerősi körömben, össz-vissz két ismerősöm van aki 40 alatti és van saját háza, az egyikük örökölte, a másiknak volt egy nagyon durva balesete és a biztosító nagyon sokat fizetett.

Kész szerencse, hogy nem csak ez, és a mamahotel létezik. :) legtöbb ismerősöm albérletben él, vagy a nagy szülői házban kialakított saját külön lakrészben.

Üdv 2022-ben, elhiheted hogy mi is jobban örülnénk ha csak igényesség kérdése lenne hogy van-e házunk. :D

2022. jún. 16. 08:57
 80/106 anonim ***** válasza:
41%

Csak provokáció amit ez az 1milliós "felhasználó" szajkóz mint egy papagáj.

Egyébként igen, olyan elvárásod van amilyet akarsz, hogy reális e azt majd a sorsod megmondja.

Lehet rád tapadni fognak az 1millió feletti bevételű férfiak. Legyen szerencséd/szerencsétek. :D

2022. jún. 16. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!