Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöjjek vele, ha nem igazán van semmije?
Figyelt kérdés
Biztos állása, közepesen jó szakmája van, bevétele nettó 500 körül lehet, otthonról dolgozik. 45m2-es lakása ami kicsi egy családnak, bár még áthidalható, mert max. lakhatunk nálam. Kocsija nincs, jogsija van. Kedves srácról van szó, amolyan apuka-típus. Szüleim lebeszélnek róla, mondván nem vitte semmire és már 34 éves. Ő azt mondja, amije van azért ő dolgozott, otthonról nem támogatták. Én nem tudom ezt megítélni, csak 25/l vagyok. Egyébként nagyon jól megvagyunk és meg tudnám szeretni.2022. jún. 14. 20:54
31/31 anonim válasza:
Jöjj vele össze, vagy ha vele nem akkor itt vagyok például én.
Ne vagyont nézd. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!