Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 5 évet kéne várnod valakire ,hogy összejöjjetek, de az egy biztos boldog kapcsolat lenne, bevállalnád?
Mert az a helyzet, hogy én eljutottam odáig, hogy igen, sőt akár többet is.
A kérdés természetesen elméleti, a bibliából jutott eszembe, hogy Jákobnak kellett ott asszem nem 5 hanem 7 évet szolgálnia, hogy összejöhessen azzal a lánnyal akit szeret,aztán becsapták mert a nővérét adták hozzá és még újabb 7 évet kellett,de végül csak sikerült összejönnie vele.
Első blikkre ez elég kegyetlennek és hátborzongatónak hangzik,de őszintén ahhoz képest, amit én élek át már vagy 10 éve ez még egy jobb opciónak tűnik.
Folyamatos bizonytalanságban vagyok, futó kapcsolatok jönnek csak össze, és nem azért,mert olyat keresnék, hanem mert nem találok olyan lányt, akivel komolyan tudnék tervezni. A többség folyamatosan rohan valahova,nincs ideje semmire,csak arra vágyik , hogy este megfektessék és akkor ez egy kapcsolat. Nem gondoltam volna, mert a mainstream véleménycikkek meg romkomok pont az ellenkezőjét sugallják, mintha a férfiak lennének ilyenek, de én meg pont a nőkön tapasztalom ezt, hogy csak felszínes szexkapcsolatra vágynak. Persze lehet én fogtam ki olyanokat, de ennyiszer egymás után kicsit sokallom.
Szóval a kérdésre visszatérve, ha nekem választanom kéne, hogy 5,7 vagy X évet kell még várnom egy nőre, de az fix lesz és tényleg komoly kapcsolat ,szerelem lesz belőle én bevállalnám akár azt is,hogy addig nem vagyok senkivel, vagy mittomén, de ez a szabados bizonytalanság, hogy néha jön egy futó dolog, majd lesz valahogy engem kikészít,kiéget teljesen.
Nem várnék.
Nem vagyok ennyire kétségbeesett. Nem egy lány van a világon.
Az életben minden folyamatosan változik. Semmire sincs biztosíték.
Honnan tudod, hogy mi lesz 5 év múlva? Ha pl. összejöttök azzal akivel szeretnéd és lesz egy tartós kapcsolat, még akkor is történhet bármi! Elég ha valakit elüt egy autó, vagy bármi lehet. Szóval ha kivárod azt az időt amit írtál, még akkor is pofára eshetsz.
Nem. Mondjuk könnyen mondom, jelenleg is jó párkapcsolatom van. De ha el is válnánk, 25 múltam, gyereket szeretnék. És nekem sajnos hormonbetegség miatt ez nem feltétlen fog könnyen sikerülni, nincs elpazatolható 5 évem. Arról nem is beszélve, hogy honnan tudom valakiről, hogy működne vele a kapcsolat. Lehet távolról azt hiszem ő az igazi, aztán összeköltözés után 3 nap alatt kikészítene. Igazából amíg nem éltem együtt valakivel 1-2 évet, addig nem merem kijelenteni, hogy ő számomra a megfelelő.
Arról nem is beszélve, hogy értem, hogy elméleti kérdés, de a való életben ha valaki tényleg annyira hozzám való, akkor meg tudjuk oldani, hogy együtt legyünk. Ha kell megyek utána, nincs az a munka vagy suli ami nekem többet érne a szerelemnél. Van pár extrém szituáció, ahol tényleg megoldhatatlan, pl börtön, de ez azért elég ritka.
Viszont ha mondjuk a férjemet most valami miatt lesittelnék, akkor várnék. (Nyilván nem mindegy, hogy miért, de pl ha ártatlanul bevarrják). Mert tőle akarok gyereket, vele akarom leélni az életem, róla tudom, hogy ő az igazi, és tőlünk független okból nem lehetünk együtt. De ilyen a való életben nem nagyon van.
Igen. Akkor is, ha nem tudható előre az, hogy összejön a dolog. Egyszerűen ha szerelmes vagyok, akkor nem tudok tovább lépni 5-10 éven át. Akkor se, ha esélytelen. Szóval várok és kötődök. Megpróbálok néha ilyenkor pótlékokat keresni, de ezek többnyire 1-2 hónapig tartanak maximum.
Ez nem az én döntésem. Egyszerűen ész és logika nélkül szoktam beleszeretni az emberekbe és nem történik meg velem minden nap. Átlag 10 évente egyszer.
Nem.
Addig elüthet a busz, elvihet a covid, akármi történhet.
Sosem volt kapcsolatom, de az üres ígéretekben nem hiszek.
A lányoknak meg nem tetszem, senki sem néz rám "úgy" férfiként, egy randim sem volt még életemben, miért kellenék bárkinek pont 5 év után pont én?
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!