Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 5 évet kéne várnod valakire ,hogy összejöjjetek, de az egy biztos boldog kapcsolat lenne, bevállalnád?
Mert az a helyzet, hogy én eljutottam odáig, hogy igen, sőt akár többet is.
A kérdés természetesen elméleti, a bibliából jutott eszembe, hogy Jákobnak kellett ott asszem nem 5 hanem 7 évet szolgálnia, hogy összejöhessen azzal a lánnyal akit szeret,aztán becsapták mert a nővérét adták hozzá és még újabb 7 évet kellett,de végül csak sikerült összejönnie vele.
Első blikkre ez elég kegyetlennek és hátborzongatónak hangzik,de őszintén ahhoz képest, amit én élek át már vagy 10 éve ez még egy jobb opciónak tűnik.
Folyamatos bizonytalanságban vagyok, futó kapcsolatok jönnek csak össze, és nem azért,mert olyat keresnék, hanem mert nem találok olyan lányt, akivel komolyan tudnék tervezni. A többség folyamatosan rohan valahova,nincs ideje semmire,csak arra vágyik , hogy este megfektessék és akkor ez egy kapcsolat. Nem gondoltam volna, mert a mainstream véleménycikkek meg romkomok pont az ellenkezőjét sugallják, mintha a férfiak lennének ilyenek, de én meg pont a nőkön tapasztalom ezt, hogy csak felszínes szexkapcsolatra vágynak. Persze lehet én fogtam ki olyanokat, de ennyiszer egymás után kicsit sokallom.
Szóval a kérdésre visszatérve, ha nekem választanom kéne, hogy 5,7 vagy X évet kell még várnom egy nőre, de az fix lesz és tényleg komoly kapcsolat ,szerelem lesz belőle én bevállalnám akár azt is,hogy addig nem vagyok senkivel, vagy mittomén, de ez a szabados bizonytalanság, hogy néha jön egy futó dolog, majd lesz valahogy engem kikészít,kiéget teljesen.
21 évesen másképp látod ezt 0 kapcsolattal.
Nekem annyi kapcsolatom lehetne, amennyit akarok/bírok.
"Nekem annyi kapcsolatom lehetne, amennyit akarok/bírok."
Jó neked. Mondd el a titkod, légyszi.
A kérdés elméleti. Csak kíváncsi voltam, hogy egy ilyen dilemma esetén, ha 5 év várakozás után BIZTOSAN összejönne a nagy szerelem(és nincs ilyen,h elüt egy autó meg mégse jön össze és társai), azt bevállalnák e, vagy maradna inkább a bizonytalanság.
Köszönöm azoknak, akiknek sikerült a kérdésre válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!